Înainte muzeu, azi ruină. Cât valorau obiectele de artă din vila lui Irinel Columbeanu, și cum arată, după ce a ars: „Este unicat, a fost estimată la 200.000 euro, între timp a mai crescut cota…”

 Miniosu Alexandra
.

Cât de mulți bani valorau obiectele de artă din casa lui Irinel Columbeanu, din Izvorani. Fosta locuință a fostului milionar era un adevărat muzeu, până ce să ardă… Pasionat de artă, fostul soț al Monicăi Gabor a investit o avere uriașă în imobil. O singură piesă valora pe atunci între 100.000 și 200.000 euro! Din păcate, totul s-a transformat în ruine…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a deținut cu vilă somptumoasă în Izvorani. Casa arăta ca un adevărat muzeu, fiind decorată cu o mulțime obiecte de artă, unele extrem de scumpe și chiar unicate. Locuința era incredibil de mare, dotată cu piscine și multe camere. Din păcate, însă, după ce a ars, imobilul s-a transformat într-o ruină, iar fostul milionar a pierdut tot… Vedeți imaginile în GALERIA FOTO și mai multe poze AICI.

irinel-casa-1irinel-casa-1

Citește și: Unde va locui Irina Columbeanu când vine în România să-și viziteze tatăl. Directorul azilului în care stă Irinel: „O invit în casa mea. Depinde ce…'

Citește și: Ce lucruri s-au găsit în vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Nu au fost atinse de flacari, deși casa a ars din temelii

Citește și: 'M-a certat, m-a culcat, mi-a dat să mănânc la el. M-a învățat să mixez, de aceea am putut să-mi fac…' Ce a dezvăluit Cătălin Crișan despre mentorul său, Jolt Kerestely / EXCLUSIV

Citește și: Mama Geta explică de ce nu o suportă pe Daniela Iliescu, logodnica fiului ei, Culiță Sterp: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere de… cum erau odată nobilii și iobagii”

Cât valorau obiectele de artă din vila lui Irinel Columbeanu, și cum arată, după ce a ars

Irinel Columbeanu a investit bani grei, mai exact milioane de euro, pentru obiectele de artă pe care le avea în casa din Izvorani. Un expert a analizat imaginile din imobil, iar, potrivit spuselor lui, doar o sculptură valorează aproximativ 200.000 euro. Aceasta a fost realizată de Sabin Bălașa, e creată din fibră de sticlă și este o piesă unicată.

„Este din fibră de sticlă. Este singura sculptură realizată vreodată de Sabin Bălașa, așadar este unicat nu doar din punct de vedere al materialului utilizat, dar și al concepției, ceea ce îi sporește valoarea în ansambul creației lui Sabin Bălașa. A fost estimată între 100.000 și 200.000 euro. Între timp, cota lui Sabin Bălașa a mai crescut', a declarat Ioana Ciocoiu, la Xtra Night Show, conform Spynews.ro.

Serghei Mizil, despre Irinel Columbeanu: „Când s-a dus tatăl lui, s-a curățat și el'

În prezent, Irinel Columbeanu trăiește într-un azil din Ghermănești. Fostul milionar nu a fost însă uitat de prieteni, căci mai există persoane care-l vizitează și îi sunt alături în momentele grele. Printre ei se numără și Serghei Mizil. Aceștia au discutat și despre casa lui din Izvorani și despre modul în care a ajuns să o piardă.

„Nu știu dacă a avut vreo avocată, și nu știu dacă a pus casa pe numele ei. Cred că a avut un act. în mod normal când faci chestiile astea îți dau o sumă, pun casa, și dacă tu îmi dai suma înapoi …tot un fel de gaj (…) El zice că nu știe cum o cheamă pe avocată, când îl întreb zâmbește. Teoria mea, părerea mea e că tatăl lui a fost un mare creier. Când s-a dus tatăl lui, s-a curățat și el. Asta e teoria mea. (…) În clipa în care s-a curățat bătrânul s-a terminat totul”, a spus Serghei Mizil, mai scrie sursa citată.

Irinel Columbeanu a scăpat de poprirea pe pensie, după ce a fost dat în judecată de ANAF

Anul acesta, fostul milionar a primit însă o veste bună. Irinel Columbeanu a scăpat de poprirea pe pensie, după ce a fost dat în judecată de ANAF.

Din cauza datoriilor acumulate în ultimii ani, Irinel Columbeanu a pierdut vila de la Izvorani, Bentley-ul său celebru, pe care a fost nevoit să îl vândă, dar și alte imobile din Capitală și a locuit o perioadă cu chirie. Nici pe asta nu și-a mai permis să o plătească și s-a mutat la azil, iar acum trăiește dintr-o pensie foarte mică.

„Respinge acţiunea formulată de reclamantul DIRECŢIA GENERALĂ DE IMPOZITE ŞI TAXE LOCALE SECTOR 1 BUCUREŞTI în contradictoriu cu pârâtul COLUMBEANU ADRIAN IRINEL, ca nefondată. Cu drept de apel în 7 zile de la comunicare ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a civilă', se arată în decizia instanței.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Spynews, Captură video/Tiktok, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton