Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut

 Ifrim Georgiana
.

La aproape un an de când a divorțat de Livia, Cătălin Bordea și-a refăcut viața amoroasă. Paparazzi CANCAN l-au surprins recent cu noua iubită, în ipostaze foarte romantice. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, potrivit aceleiași surse, iar imaginile nu lasă loc de interpretări. S-au îmbrățișat tandru, s-au sărutat, iar comendiantul a dovedit că este un adevărat gentleman.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cătălin Bordea a divorțat de fosta lui soție în iunie 2023. În ciuda eforturilor de a salva căsnicia, acesta nu a putut preveni ruptura finală. Livia a fost acuzată de infidelitate, iar relația ei cu Spike a fost și este una destul de controversată. Rănit după trădarea fostei partenere și a celui mai bun prieten, comediatul a început să facă terapie.

bordeaaaa-1bordeaaaa-1

Citește și: Dorian Popa, actor principal în comedia Mentorii, în care joacă și Cătălin Bordea: „M-a convins scenariul. Cei care au ochi să vadă și urechi să audă își vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este…”

Citește și: Cătălin Bordea încă merge la psiholog, după divorțul de Livia: „Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți”

Citește și: Delia Budeanu a lansat cartea „Jurnal. Rațiune și sensibilitate”, în care povestește multe dintre memoriile sale: „Mirosul busuiocului și al mentei, exalat la orice mișcare a bunicii, mă îmbia și mă reconforta”

Citește și: Bursucu a dezvăluit cum l-a convins Adrian Minune să prezinte nunta fiicei lui, Adriana: „Prima mea întrebare a fost dacă noi mai plecăm acasă”

Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia

La un moment dat, s-a speculat că actorul ar avea o relație cu Olga Barcari, una dintre hair-stilistele vedetelor. Cei doi au fost surprinși împreună la o petrecere, însă zvonurile că ar forma un cuplu s-au stins rapid, iar Cătălin Bordea a dat asigurări că nu este vorba de mai mult decât o prietenie.

De curând, însă, paparazzi Cancan l-au surprins pe acesta cu noua cucerire, pe numele ei Elena Ardeleanu. Comediantul a întâmpinat-o la aeroport, apoi a condus-o în fața unei vile impunătoare. După ce a parcat mașina, Cătălin Bordea s-a arătat foarte amabil și i-a scos trolerul din portbagaj.

Înainte să se despartă, cei doi au schimbat cuvinte dulci, urmate de îmbrățișări și săruturi pasionale. Probabil cuprinși de fiorul iubirii, scena s-a repetat de câteva ori. În timp ce ea se retrăgea spre locuință, Cătălin Bordea o privea tandru. La final, ea i-a șoptit: „Te caut eu'.

Aceeași sursă mai scrie că întâlnirea celor doi a avut loc în Dubai, dat fiind că și actorul se întorsese din același loc în urmă cu câteva zile. Imaginile cu ei pot fi văzute AICI.

Cătălin Bordea încă merge la psiholog după divorțul de Livia

După divorțul de soția lui, Livia Eftimie, și pierderea mamei, comediantul a avut nevoie de ajutor specializat. A reușit să își găsească liniștea într-un cabinet de psihologie și se ține de acest obicei.

„În fiecare săptămână! Nu îl las. E foarte bun omul. Îți spune în față. Anumite lucruri ți le spune în față, fără să te menajeze. Eu și mă duc în chiloți, adică…A fost un pic ciudat la început, că eu vin din educația aia unde nu împărtășești lucruri, mai ales cu un bărbat, să zică despre tine că ești mai puțin bărbat’, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Dacă pe plan sentimental nu i-au ieșit toate așa cum dorea, pe plan profesional excelează. Cătălin Bordea recunoaște că era să piardă un rol pentru că nu a răspuns la telefon.

„Singur toată viața, ce să fac… (….) Au venit niște lucruri așa interesante în viața mea. Dar era să pierd rolul pentru că nu am răspuns la telefon, nici măcar de ziua mea. M-a sunat câteva zile la rând (n.r. regizorul și scenaristul filmului) și aveam numărul lui și mă gândeam ce vrea. I-am dat un mesaj și mi-a spus să răspund, că e de bine. Mi-a spus că e rol principal, fără casting, fără nimic, că l-a scris cu gândul la mine’, a mai spus comediantul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton