Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei, din cauza glumelor despre el: ”Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei din cauza glumelor despre el. Recent, câștigătorul de la „America Express – Drumul Aurului' a povestit un moment mai puțin plăcut din meseria sa, mai concret, când fostul pugilist român i-a rupt tricoul și era la un pas distanță să fie implicat într-un scandal de proporții. Iată cum s-a întâmplat totul, dar și ce glume a făcut comediantul despre Leonard Doroftei încât să se ajungă în acest punct!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul comediant și cu bunul său prieten, Nelu Cortea, au câștigat America Express, sezonul 5. Cei doi au luptat cot la cot pentru a ajunge în Marea Finală, astfel că după numeroase probe extrem de grele și care i-a pus deseori în dificultate, dar și cu un dor nemărginit față de cei dragi și de familie, au reușit să pună mână pe marele premiu și pe trofeu.

bordea-1-4bordea-1-4

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express 2023 – Drumul Aurului: „Îți vine să plângi, să mulțumești…”

Citește și: „Ne-au ajutat să ajungem în finală”. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, adevărul despre alianțele de la America Express 2023

Citește și: Cristina Belciu, adevărul despre relația cu Cristian Boureanu, după ce s-a spus că s-au împăcat: „Suntem unul pentru altul'

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Cătălin Bordea, la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei din cauza glumelor despre el

Ei bine, după ce a câștigat America Express, sezonul 5, Cătălin Bordea a fost invitat în mai multe podcast-uri pentru a povesti experiența sa de acolo și toate probele prin care a trecut. Printre altele, îndrăgitul comediant a povestit și un moment mai puțin cunoscut de către publicul larg. Este vorba despre scena în care a fost la un pas distanță să fie bătut de către Leonard Doroftei.

Acesta a explicat cum s-a întâmplat totul, și a precizat mai întâi faptul că a fost avertizat să nu facă glume despre fostul mare boxer și Lucian Bute. Ei bine, nu a ținut cont de acest lucru și cum de obicei folosește de multe ori informații din viața personală a vedetelor pentru spectacolele sale de stand-up, așa a făcut și de data aceasta.

Mai mult decât atât, tot pe atunci între Lucian Bute și Leonard Doroftei situația era destul de tensionată, pentru că se spunea că Bute i-ar fi făcut avansuri soției lui Doroftei, astfel că glumele nu au fost deloc bine plasate, iar fostul pugilist nu s-a putut abține.

Cătălin Bordea: 'Era să mă bată. Mi-a rupt tricoul'

Cătălin Bordea a recunoscut în cadrul podcastului că nu se aștepta ca Leonard Doroftei să reacționeze așa cum a făcut-o, mai ales că era un număr de Stand-Up și nimic serios. Comediantul s-a ales pe atunci cu o sperietură destul de serios, dar și cu tricoul rupt. Din fericire, lucurile s-au calmat apoi și au încheiat într-o notă pozitivă.

Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute, fix de aia am zis, prima întrebare. Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Lucian Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu Bute e mai frumos. Când a văzut, a cedat.', a declarat Cătălin Bordea în podcastul lui Damian Drăghici.

În prezent, fostul pugilist român locuiește în Canada cu soția sa și cei trei copii. Pentru cei ce nu-l cunosc foarte bine, s-a născut la Ploiești și a început să practice boxul la vârsta de 14 ani la clubul Prahova Ploiești. A făcut box de performanță, astfelcă între 1986 și 1988 a cucerit în fiecare an titlul național la juniori.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton