Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ironii și comentarii acide pentru Edward Sanda, după eliminarea de la America Express: „Cum merge el acasă la socră-su? Așa laș?”. Reacția artistului

 Ifrim Georgiana
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost primii eliminați din emisiunea „America Express – Drumul Soarelui', de la Antena 1. Parcursul lor a fost intens criticat de cei de acasă, artistul fiind catalogat ca fricos și deloc implicat în timpul probelor. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au vorbit, în podcastul Alexiei Eram, despre prestația lui Edward Sanda în competiție, adresându-i mai multe ironii și comentarii acide. Iată cum a reacționat acesta după ce i s-a reproșat că nu a dat dovadă de bărbăție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au avut un parcurs de numai trei săptămâni în emisiunea „America Express – Drumul Soarelui'. După eliminarea din competiție, artistul s-a confruntat cu un val de critici, pentru că n-ar fi dat dovadă de curaj și implicare în timpul probelor. Comedianții Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii sezonului anterior, au comentat parcursul lui Edward Sanda și l-au numit „laș'. Replica artistului nu a întârziat să apară și le-a adresat un mesaj dur tuturor celor care l-au criticat pentru comportamentul avut în show-ul de aventură.

bo10bo10

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda dezvăluie tot ce nu s-a văzut la TV, la America Express: „Mama cameramanului a murit. Ni s-a tăiat tot în momentul acela'

Citește și: Ce mesaj au postat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au părăsit America Express: „Nu am avut atâta noroc în competiție…”

Citește și: Oana Radu a confirmat despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu: „Nu mai suntem împreună'. De ce au ajuns la divorț și motivul pentru care a păstrat tăcerea până acum

Citește și: Rosalynn Carter, Fosta Prima Doamnă a SUA, a murit la 96 de ani. Jimmy Carter i-a fost alături în ultimele clipe: „A fost partenera mea de la egal la egal”

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ironii și comentarii acide pentru Edward Sanda

Invitați în podcastul Alexiei Eram, Cătălin Bordea și Nelu Cortea i-au adresat ironii și comentarii acide lui Edward Sanda, după eliminarea de la „America Express'. Câștigătorii sezonului anterior al show-ului de aventură au părut în asentimentul telespectatorilor care l-au acuzat pe artist că nu dă dovadă de bărbație și implicare.

„Vreau să-i mulțumesc lui Edward Sanda! De acum încolo, când o să am orice urmă de lașitate, am păstrat momentul ăla cu el. Când o să zic; cred că am fost laș astăzi, o să pun momentul ăla cu el: „baby, e prea periculos, hai tu!'.

Eu când am văzut faza aia la tv, mi-a sărit popcornul din gură. Am zis că aia e făcută la montaj: au lipit „baby' cu „este',  cu „prea periculos' și cu „hai tu' din altă zi, că altfel nu ai cum așa ceva, așa laș?!

Da, cum merge mă el acum acasă la socră-su? Bă, e Stratan! Eu mergeam la concerte la Stratan cu teamă, mi-era frică să nu sară de pe scenă, că era body builder. Nu vedeai body builder pe vremea aia, și nici femei cu silicoane.

Acum vorbesc frustrările din mine, că dacă mai aveam verigheta pe deget, acum ziceam și eu: hai, stai liniștit!', a comentat Cătălin Bordea, pe marginea comportamentului lui Edward Sanda din concurs.

Nelu Cortea a completat. „S-a dus fata aia în coridă și, la un moment dat, nici nu vedea bine săraca cu ochelarii ăia pe nas, și căuta de una singură indiciile. Păi, de ce n-ai făcut piesă tu despre reporteriță, că ea a fost cu pistolul la cap, nu tu. Dacă tot ai avut o traumă atât mare, nu faci frate piesă despre ea!'.

Edward Sanda a răbufnit la aresa celor care l-au criticat

În mediul online, Edward Sanda a răbufnit la adresa celor care l-au criticat pentru parcursul de la „America Express'. Soțul Cleopatrei Stratan a făcut referire la momentul când au fost atacați cu arme, în timp ce se aflau în Columbia, susținând că orice alt concurent ar fi reacționat la fel.

„Lumea își dă cu părerea despre atacul pe care l-am trăit în Columbia. Și cei din exterior, dar și cei din interior (unii concurenți!), nu le dau numele că și așa nu îi prea știe nimeni. Toți sunteți curajoși, viteji și neînfricați! Dacă ați fi fost voi în situația aia, cu siguranță ați fi trăit aceeași spaimă, poate chiar și mai rău!

Noi nu am vorbit de rău pe nimeni și nu am făcut mișto de ceilalți colegi din show, pentru că așa suntem noi și așa suntem educați. Dacă voi ați ales să o faceți, pot să spun doar că sunteți prost crescuți!

P.S: vorbiți de noi și ne cântați piesa, că așa poate se mai uită și la voi cineva! Și, pentru ăștia care se cred puternici, viteji și neînfricați, comentând de pe canapea: vreau să știți că Dumnezeu are grijă de toți și de toate!

În general, în viața asta, ce dai se cam întoarce, la un moment dat!', a răbufnit Edward Sanda, pe Instagram.

Cleopatra Stratan i-a luat apărarea soțului ei

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Cleopatra Stratan a sărit în apărarea soțului ei, criticat pentru prestația de la „America Express'. Se pare că show-ul de aventură nu le-a afectat relația și a recunoscut că, la rândul ei, a avut momente când a simțit că cedează.

„Nu mă interesează ce zice lumea despre Edward, eu o să-l iubesc toată viața așa cum e! Poate că și eu am simțit că nu mai pot, că voi claca, nu doar el!

A fost greu, am avut momente când am simțit că-mi vărs mațele din mine' , a declarat artista, la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton