Cătălin Bordea merge la terapie după experiența America Express: ”Eram împotrivă înainte, dar acolo am trăit o chestie foarte...”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Bordea merge la terapie după experiența America Express. Într-adevăr, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători ai sezonului 5 din America Express. Bucuria a fost la cote maxime pentru ei în momentul în care au aflat că premiul cel mare, cât și trofeul merg către ei. Totuși, deși au plâns de fericire și pentru că au reușit, experiența a dăunat pe unele părți, astfel că imediat cum a ajuns acasă, comediantul a decis să meargă la terapie. Iată ce declarații a făcut despre acest subiect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost câștigătorii America Express, sezonul 5. Deși victoria le-a adus un val de aprecieri și numeroase beneficii, pe lângă premiile financiare, îndrăgitul comediant se pare că a trecut și prin lucruri mai puțin plăcute ce l-au determinat să apeleze la terapie pentru a rezolva unele aspecte pe plan personal.

bordea-1-5bordea-1-5

Cătălin Bordea a fost invitat în mai multe podcast-uri încă de când a venit din America Express, astfel că nu s-a sfiit să povestescă despre experiența trăită, cât și să recunoască că merge la terapie încă de când s-a întors pe meleagurile românești. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta la o astfel de declarație, mai ales că el nu credea în acest ajutor înainte.

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express 2023 – Drumul Aurului: „Îți vine să plângi, să mulțumești…”

Citește și: Cum au sărbătorit Cătălin Bordea și Nelu Cortea, după ce au câștigat finala America Express: „Zici că era Revelionul. Trebuia să facem împreună, dar…'

Citește și: Cine sunt și cum arată cele 10 concurente de la Bravo, ai stil!, sezonul 8

Citește și: Cristina Belciu, adevărul despre relația cu Cristian Boureanu, după ce s-a spus că s-au împăcat: „Suntem unul pentru altul'

Cătălin Bordea merge la terapie după experiența America Express

Cătălin Bordea nu a ezitat și a dezvăluit faptul că în America Express a trăit o serie de întâmplări la care nu se aștepta neapărat, de asemenea, și un cocktail de sentimente, care l-au pus pe gânduri. Nu s-a sfiit să spună că are anxietate, depresie și uneori plânge, iar în completare a explicat faptul merge la terapie încă de când a venit de acasă și nu are de gând să se oprească prea curând.

”Da, și încă fac (n.r. terapie). Este o chestie foarte importantă. Eram împotriva înainte, dacă îmi ziceai că mergi la psiholog… Eu eram moldovean până la capăt. Unde mergi?(…). Am avut toate chestiile astea, până acum, cu terapie, cu citit foarte mult. După America Express, după ce m-am întors.

Acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă. Mi-a dispărut frica la un moment dat. După două săptămâni am avut atac de panică, am zis „gata”, iar după mi-a dispărut frica. M-am întors acasă și am intrat în alte frici, d-astea de relații personale, și am realizat că nu mai vreau. Vreau să ajung să te țin controlul sau dacă îmi este frică de ceva să merg mai departe, așa cum s-a întâmplat și acolo.”, a declarat Cătălin Bordea, în cadrul podcast-ul lui Damian Drăghici.

Cătălin Bordea: 'Pe mine m-a schimbat total'

Ei bine, Cătălin Bordea nu s-a oprit aici cu declarațiile și a explicat și faptul că încă este în perioada în care încearcă să se conecteze cu viața lui reală. Fiindcă mai multe săptămâni a fost rupt de realitate și tot ceea ce a contat a fost să câștige competiția, acum încă încearcă să revină la vechile sale obiceiuri. De aemenea, a spus clar că experiența America Express l-a schimbat total și învățat multe lucruri, de bine chiar, soția sa remarcând deja aceste lucruri.

La mine încă durează tot procesul ăsta. Pe mine m-a schimbat total. Eu înainte eram mult mai superficial, în zona de confort. Culmea că soția mea a crezut că eu mă duc în America Express și mă întorc super bărbat și a văzut un schelet în Otopeni, traumatizat. M-am întors mult mai dependent, mă uitam în gol, nu știam ce se întâmplă și ea era: bă, stai puțin, te-ai dus să vii să-mi rezolvi mie viața. M-a schimbat pentru că acolo am învățat ce e răbdarea, să ascult. După aia am început și terapie ca să mi le reglez pentru că nu mai știam ce se întâmplă.

Gândește-te că a fost o perioadă în care stătem cu prietenii la masă și nu înțelegeam ce vorbești, tu nu mai erai conectat cu țara. Pleca Livia: tu unde te duci? Păi mă duc că am treabă. Aoleu, eu nu am treabă, nu fac nimic. Acolo dacă alergi 2 luni încontinuu, aici când vii, stai', a declarat Cătălin Bordea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton