Cătălin Bordea nu a trecut peste trădarea lui Spike, care s-a cuplat cu fosta lui soție, Livia: „A fost fratele meu, l-am iubit. Ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei”

 Ifrim Georgiana
.

Invitat în podcastul lui Speak, Cătălin Bordea a vorbit despre greutățile prin care a trecut în ultimul an, încercând să-și salveze căsnicia cu fosta soție, Livia. Comediantul a fost trădat de cel mai bun prieten, artistul Spike, pe care l-a considerat „fratele lui' și care i-a fost cavaler de onoare la nuntă. A aflat despre infidelitatea Liviei din presă și a recunoscut, cu ochii în lacrimi, că a încercat s-o protejeze până în ultimul moment. Iată declarațiile dureroase ale lui Cătălin Bordea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La mijlocul lunii iulie, Cătălin Bordea a anunțat divorțul de fosta lui soție, Livia, care i-a fost infidelă. Bruneta a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre cu artistul Spike, unul dintre prietenii apropiați ai comediantului. În podcastul moderat de Speak, acesta a recunoscut că separarea de Livia a fost cumplită, după 10 ani în care și-au fost alături, însă la fel de mult l-a durut și trădarea prietenului său, pe care l-a considerat parte din familie. După mediatizarea episodului de infidelitate, Cătălin Bordea spune că e dezamăgit de Spike, care s-ar lăuda la apropiați că i-a furat soția.

bo9-1bo9-1

Citește și: Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat că Livia îl înșală: 'Simți fizic cum împietrești. Ai impresia că vezi semne peste tot. Eu nu eram căsătorit cu fata aia. S-a transformat…'

Citește și: De ce Cătălin Bordea nu are o iubită, după ce fosta soție, Livia, și Spike au fost surprinși împreună: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine…”

Citește și: Ștefan Stan, adevărul despre divorțul de soția sa, după 4 ani de căsnicie: „De acolo au pornit divergențele între noi”

Citește și: Monica Pop, bolnavă de cancer, a răbufnit după moartea Ronei Hartner: „Incredibil, a stat două luni fără tratament”

Cătălin Bordea nu a trecut peste trădarea lui Spike, care s-a cuplat cu fosta lui soție, Livia

Cătălin Bordea a dat de înțeles că nu a trecut peste trădarea lui Spike, care s-a cuplat cu fosta lui soție. Se pare că pe cei doi i-a legat o prietenie strânsă și sinceră, de aceea comediantul nu l-a suspectat niciodată că i-ar putea face avansuri Liviei sau că între ei se înfiripă o idilă amoroasă.

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oara când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…) De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc. Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu', a spus Cătălin Bordea în podcastul „La Fileu'.

„L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă'

Cătălin Bordea a dezvăluit mai multe detalii referitoare la prietenia cu Spike. Juratul de la „Iumor' spune că rapperul venea deseori la ei acasă și s-au susținut în momentele grele, așa că trădarea nu a putut fi anticipată și i-a provocat o suferință cumplită.

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam.

Eu nu am ştiut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă.

L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături', a mai spus el, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton