Cătălin Bordea, primele declarații despre noua iubită: „E o femeie extraordinară. Ne-am cunoscut prin...” /  Elena Ardeleanu locuiește în Dubai și știe despre divorțul traumatizant al actorului

.

Cătălin Bordea face primele declarații despre noua iubită. În presă au apărut câteva fotografii care îi surprind împreună, în ipostaze romantice, iar comediantul a dezvăluit cum s-au cunoscut și care le sunt planurile de viitor. Elena Ardeleanu, cea care i-a cucerit inima, este stabilită în Dubai și îi cunoaște trecutul amoros.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI


La aproape un an de la divorțul de Livia, Cătălin Bodea iubește din nou. De această dată, nu mai este loc de speculații, așa cum s-a întâmplat atunci când comediantul s-a afișat cu Olga Barcari, hairstylist-ul vedelor. Actuala lui parteneră este Elena Ardeleanu, o tânără superbă și care l-a cucerit iremediabil. După apariția imaginilor în care se sărută pasional, Cătălin Bordea face și câteva dezvăluiri din culisele poveștii lor de dragoste.

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut


Citește și: Dorian Popa, actor principal în comedia Mentorii, în care joacă și Cătălin Bordea: „M-a convins scenariul. Cei care au ochi să vadă și urechi să audă își vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este…'

Citește și: CRBL, primele imagini cu noua iubită, după divorț. Cine este tânăra care i-a furat inima artistului și cum au fost surprinși împreună, la festival

Citește și: Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum s-a întâmplat totul


Cătălin Bordea, primele declarații despre noua iubită

Cătălin Bordea spune că primele discuții cu noua lui iubită au început pe Instagram. Pe Elena Ardeleanu a abordat-o fără intenția de a lega o relație amoroasă, dar între ei lucrurile au evoluat frumos și au simțit că sunt compatibili ca parteneri de viață. Se pare că actorul și-a folosit umorul drept unealtă de cucerire.

„Ne-am cunoscut prin mici discuții nevinovate pe Instagram, fără intenții. Încercăm să o fac să radă, din când în când, și s-a legat o prietenie’, a mărturisit comendiatul pentru cancan.ro.


Paparazzi aceleiași publicații au surprins și primele imagini cu cei doi îndrăgostiți. Elena Ardeleanu locuiește în Dubai și a venit în România pentru a-și vizita iubitul. Cătălin Bordea a întâmpinat-o la aeroport, a condus-o în fața unei vile impunătoare, apoi s-au derulat câteva secvențe romantice.

„E o femeie extraordinară’

După divorțul traumatizant de Livia, Cătălin Bordea spune că nu se aruncă cu capul înainte și ia lucrurile în pași mici. Pe actuala iubită o descrie ca fiind o „femeie extraordinară’, dar sunt în faza de tatonări și nu-și fac planuri ample de viitor.


„Nu pot spune că suntem iubiți. Ne știm de puțin timp și încă încercăm să ne cunoaștem. Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară. Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal. Dar chiar așa este’, a adăugat actorul.


Cine este Elena Ardeleanu, noua iubită a lui Cătălin Bordea

Elena Ardeleanu locuiește în Dubai și are o carieră de succes acolo. Se pare că tânăra este la curent cu trecutul amoros al actorului, divorțat de aproape un an de fosta soție.

„Ea nu locuiește aici, are o viață în Dubai și e foarte concentrată pe viața profesională. Are planuri mari și deja le pune în aplicare. Și cel mai important, nu există nici o presiune. Știe prin ce am trecut și e ancorată în prezent’, ne-a mai spus Cătălin Bordea.

Sursa foto: Facebook & Instagram