Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia, aveau discuții despre copii, înainte de divorț: „După America Express mi-am dorit. Începusem să...”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia, aveau discuții despre copii, înainte de divorț. Comediantul a început să se apropie de această idee în timpul filmărilor pentru „America Expres', văzându-l pe colegul său de echipă, Nelu Cortea, în rolul unui familist convins. Juratul de la iUmor a avut discuții cu fosta lui soție, Livia, despre posibilitatea de a deveni părinți, însă nu s-a simțit pregătit să facă acest pas. Iată declarațiile lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia, aveau discuții despre copii, înainte de divorț. La mijlocul lunii iulie, Cătălin Bordea și Livia au semnat actele de divorț, după 11 ani de relație. Fosta soție a comediantului a început, la scurt timp, o relație cu artistul Spike, însă nu au confirmat-o public, în ciuda imaginilor care îi surprind în ipostaze tandre. Juratul de la iUmor a fost profund afectat de divorț, mai ales că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a salva căsnicia. Într-o emisiune televizată, a dat de înțeles că între el și Livia au existat discuții referitoare la posibilitatea de a deveni părinți, deși multă vreme a simțit că nu este pregătit pentru asemenea responsabilitate.

bo12bo12

Citește și: De ce Cătălin Bordea nu are o iubită, după ce fosta soție, Livia, și Spike au fost surprinși împreună: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine…”

Citește și: „Eu cu Delia ne chinuim să-i găsim pe câte una care să merite'. Cosmin Natanticu îi caută o nouă iubită lui Cătălin Bordea, după divorțul de fosta lui soție, Livia

Citește și: Rona Hartner își făcuse testamentul cu două luni înainte să moară. Cui a lăsat artista toată averea: „Mi-am cumpărat loc de veci'

Citește și: Prezentatoarea de știri Elaine da Silva a murit însărcinată, la 38 de ani: „Întotdeuna aducea o rază de speranță”. De ce afecțiune suferea jurnalista

Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia, aveau discuții despre copii, înainte de divorț

Cătălin Bordea a început să-și dorească un copil în timpul filmărilor pentru „America Express', după ce l-a văzut pe Nelu Cortea, colegul său de echipă și scenă, frământat de dorul familiei. Juratul de la iUmor se imagina în rolul de tată și își dorea să-și întemeieze o familie cu fosta lui soție, Livia, după întoarcerea în România.  

„Mi-a spus la un moment dat: „Tu într-un an o să faci copil'. (…) Eu îmi doresc, adică nu am respins ideea niciodată. Eu, după America Express, după ce am văzut trăirile lui Cortea în ceea ce îi privește pe fetița și băiețelul lui, mi-am dorit genul ăsta de probleme. Începusem să îmi doresc genul ăsta de probleme. Să îmi fie dor, să te preocupe o tuse mică, o chestie', a mărturisit Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Cătălin Bordea și fosta lui soție, Livia, discutau despre copil

Cătălin Bordea recunoaște că a avut discuții referitoare la copil cu fosta lui soție, Livia. Multă vreme s-a simțit nepregătit pentru rolul de tată, lucru pe care i l-a transmis și brunetei, însă ajunsese într-un punct în care devenise capabil să facă față acestei schimbări majore. Cei doi au divorțat, din nefericire, în luna iulie a acestui an, după mai bine de un deceniu în care au format un cuplu.

„Dincolo de tine. I-am și zis la un moment dat: „Nu sunt pregătit, pentru că nu o să fiu niciodată pregătit. Diferența acum e că mă simt capabil să fac față unei chestii de genul'. Deci cuvântul s-a transformat din pregătit în capabil, e o diferență foarte mare', a adăugat comediantul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton