Cătălin Botezatu, despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, după repetatele despărțiri și împăcări: „O mai ponderam eu când eram împreună. Gabi are nevoie de...” / EXCLUSIV

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Botezatu face declarații despre viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu. În exclusivitate, designerul ne-a spus cum privește relația acesteia cu Gabi Bădălău, având în vedere istoricul de împăcări și despărțiri. El crede că blondina are nevoie de un partener puternic, capabil să facă față temperamentului ei vulcanic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, iar după despărțire, aceștia au rămas în relații foarte bune. Recent, designerul ne-a oferit declarații exclusive despre viața amoroasă a blondinei, implicată de trei ani într-o relație cu afaceristul Gabi Bădălău.

vot15vot15

Citește și: Cătălin Botezatu nu regretă că nu s-a însurat până la 57 de ani. Ce gesturi extreme a făcut din dragoste: „Am vrut să mă sinucid. Elicoptere, camioane cu flori, astea au fost ale tinereții valuri'

Citește și: Cătălin Botezatu și-a sudat brățările de la mână, după ce a pierdut o bijuterie de 50.000 de euro: „Am învățat asta de la Mihaela Rădulescu”

Citește și: Cum arată apartamentul lui Maurice Munteanu. A costat 117.000 de euro și l-a amenajat cu mobilier scump: „Mă simt, cumva, ca la Berlin, deși suntem în București…'

Citește și: Irina Loghin a ajuns la Poliție, după ce a fost victima unei escrocherii cu medicamente, pe Internet: „Se spune că aș fi grav bolnavă. Am angajat un avocat și vom lua măsuri legale'

Cătălin Botezatu, despre relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, după repetatele despărțiri și împăcări

Cătălin Botezatu consideră că Bianca Drăgușanu s-a maturizat comparativ cu perioada când formau un cuplu. Pe fosta lui iubită o descrie ca fiind vulcanică, specială și prețioasă, de aceea n-ar vede-o decât lângă un partener puternic și care să îi ofere răbdare. Doar așa crede că va rezista și relația acesteia cu Gabi Bădălău, protagoniștii unui șir nesfârșit de împăcări și despărțiri.

„Bianca este neastâmpărată de când o știu, dar așa îi șade ei bine. O mai ponderam eu când eram împreună.. S-a mai maturizat oricum și ea, e o femeie specială, prețioasă din toate punctele de vedere. E o nebunatică, dar eu nu vreau să o judec, că nu sunt în măsură.

Tot ce pot să mai spun este că bărbații din viața ei trebuie să fie puternici, să aibă răbdare și să știe că n-au cum să stăpânească fiara din ea. Gabi are nevoie de 'cohones' mari în relația cu ea. Nu e o femeie pentru oricine…', a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru VIVA.ro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație imprevizibilă

Pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău îi leagă o relație de aproximativ trei ani. De-a lungul timpului, cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, afaceristul a făcut câteva declarații despre relația lor imprevizibilă.

Deși iubita lui își permite să ducă o viață de lux, Gabi Bădălău susține că este un bărbat generos și atent la nevoile ei. O răsfață cu vacanțe în destinații exotice, achită mereu nota de plată la restaurante, însă, în ciuda speculațiior, nu i-a cumpărat niciun bolid de lux.

„Să știți că Bianca este o femeie care câștigă atât de mulți bani încât își permite un trai de viață așa cum și-l dorește. Eu nu i-am cumpărat Biancăi nici mașină și nici nu am plătit jumate din achiziția mașinii.

Eu sunt un om generos cu femeile care au fost în viața mea sau cu femeia cu care sunt în momentul acesta. Nu am făcut niciodată un calcul cât mă costă. Atunci când călătoresc nu pun la socoteală nici avionul, nici cazarea, nici masa. Mi se pare normal pentru un bărbat, pentru un bărbat cu educație, să aibă grijă de femeia de lângă el’, a dezvăluit Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton