Cătălin Botezatu nu regretă că nu s-a însurat până la 57 de ani. Ce gesturi extreme a făcut din dragoste: „Am vrut să mă sinucid. Elicoptere, camioane cu flori, astea au fost ale tinereții valuri”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Botezatu nu regretă că nu s-a însurat până la 57 de ani. De-a lungul timpului, designerul s-a iubit cu femei celebre, dar pe niciuna nu a dus-o în fața altarului. Cereri în căsătorie au tot existat, după cum a dezvăluit chiar el, doar că nu s-au materializat într-un parteneriat civil. Este, în schimb, un romantic incurabil și a făcut gesturi extreme în numele iubirii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Până la 57 de ani, Cătălin Botezatu a avut mai multe relații, dar nu s-a căsătorit niciodată. S-a iubit cu femei celebre, printre care și Bianca Drăgușanu, Tania Budi, Bianca Brad sau Vanda Vlasov, dar niciuna nu l-a convins să se așeze la casa lui. A apreciat întotdeauna libertatea și nici acum nu e dispus să-și asume angajamentele unei căsătorii.

boteeeeboteeee

Citește și: Cătălin Botezatu și-a sudat brățările de la mână, după ce a pierdut o bijuterie de 50.000 de euro: „Am învățat asta de la Mihaela Rădulescu”

Citește și: Dana Săvuică, despre perioada în care a fost manechin pentru Cătălin Botezatu: „Când era vorba despre prezentările lui, devenea ‘fiară’. Tăceam, nu treci peste el când e așa'. De ce s-a retras din modelling, la 29 de ani

Citește și: Sabrina Voinea încă e afectată după controversa de la Jocurile Olimpice. Mama ei a dus-o la psiholog: „Pur și simplu nu își revenea. Din ziua aceea este un copil schimbat. Să nu mai vedem sala de gimnastică…'

Citește și: Cine este Darius Măcinic, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 42 de ani, este antrenor de judo și scrie poezii în timpul liber

Cătălin Botezatu nu regretă că nu s-a însurat până la 57 de ani

Cătălin Botezatu nu regretă faptul că nu a bifat o căsnicie până la 57 de ani. Designerul și-a trăit viața după bunul plac, având relații cu femei frumoase, și consideră că independența este esențială pentru fericirea sa. Nici acum nu ar fi pregătit să renunțe la libertatea care îl caracterizează.

„Cred că nu există om care să nu aibă regrete. Dar nu regret asta, pentru că am trăit aceste secvențe din viața mea în care da, mi-am consumat relații cu femei celebre. Nu cred că mi-aș mai dori acum să depind de cineva și să dau socoteală cuiva. Oricum și dacă aș fi fost căsătorit, tot la fel de independent aș fi fost', a dezvăluit designerul pentru ciao.ro.

Cereri în căsătorie au existat și din partea sa, și din partea femeilor cu care s-a iubit: „Am fost și cerut și am și cerut, dar astea sunt de domeniul trecutului'.

Ce gesturi extreme a făcut din dragoste

Cătălin Botezatu este un romantic incurabil și a făcut gesturi extreme pentru femeile pe care le-a iubit. În tinerețe, designerul a vrut să-și pună capăt zilelor din cauza unei relații în care a fost rănit. A închiriat avioane, a cumpărat campioane cu flori și a oferit cadouri costisitoare, totul în numele dragostei.

„Am vrut să mă sinucid. (râde) Da, din dragoste poți face orice. Penibil a fost asta, ce am vrut să fac. Am făcut gesturi gen închiriat avion, mers până la Operă la Viena, până la Paris în locații de genul acesta. Da, le-am făcut, elicoptere, camioane cu flori, dar astea au fost ale tinereții valuri. Acum nu știu dacă ai mai impresiona o femeie decât dacă i-ai aduce un Hermes, un Birkin de 70.000 de euro sau poate acela de un milion din crocodilul acela special', a mai spus acesta,

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton