Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe masa de operație. Doctorii i-au schimbat stentul la inimă, montat acum 6 ani: „Sunt monitorizat de 14-20 medici...”

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Botezatu a ajuns pe masa de operație, la 4 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer. Cătălin Botezatu nu are nevoie de vreo prezentare, fiind cunoscut atât la nivel național, cât și internațional, drept unul dintre cei mai buni designeri de modă. Ei bine, se știu multe detalii despre viața lui privată, inclusiv că a avut mari probleme de sănătate în trecut. Recent s-a aflat însă faptul că a fost din nou operat la inimă, pe urma unui control. Medicii au sesizat că stentul de la inimă trebuie schimbat, așa că nu au mai stat la discuții, ci au intervenit în regim de urgență. Iată cum se simte Cătălin Botezatu acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu a ajuns pe masa de operație, la 4 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer. Cătălin Botezatu nu stă pe gânduri atunci când vine vorba de sănătatea lui și alege de fiecare dată cei mai buni și pricepuți medici. La începutul acestei săptămâni, celebrul designer a fost supus la 40 de investigații complexe, realizate în colaborare cu 20 de medici din Istanbul, astfel că așa a venit și decizia de a i se schimba stentul la inimă cât mai repede.

bote10bote10

Citește și: Care este cea mai mare frică a lui Cătălin Botezatu și ce superstiții are: „Spre deosebire de alții, îmi e frică să nu devin…”

Citește și: La 4 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer, Cătălin Botezatu s-a întors la Istanbul pentru control: „A verficat stenturile montate acum 6 ani”

Citește și: Câți bani câștigă pe lună Bianca Giurcă, concurentă la Insula Iubirii, sezonul 7: „Nu am nevoie de un bărbat să mă întrețină”

Citește și: Cum arată mormântul Denisei Răducu, la șase ani de la moartea ei. Tatăl artistei va organiza un parastas în memoria ei: „Sunt lucruri pe care nu le poți descrie în cuvinte”

Cătălin Botezatu a ajuns pe masa de operație, la 4 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer

Cu toate că a optat pentru cei mai profesioniști medici, în timpul vizitei medicale, Cătălin Botezatu a fost însoțit de consilierul medical internațional Eva Pavel, de comisia medicală împreună cu cardiologul său, Alp Burak. În urma rezultatelor analizelor, cadrele medicale și toți cei care-l însoțeau l-au sfătuit să facă o operație de schimbare a stentului la inimă. Zis și făcut! Celebrul designer a luat pe loc decizia, astfel că în ziua de miercuri, 12 iulie, acesta a avut o nouă intervenție medicală la inimă.

Starea mea de sănătate este una bună. Mă simt foarte bine după această intervenție si mă bucur că am avut șansa să nu ajung la complicații. Mă voi întoarce acasă cu forțe proaspete si pregătit să-mi continui proiectele la nivel național si internațional. Sunt la spital alături de îngerul meu, Eva Pavel, și mă simt liniștit și ocrotit', a spus Cătălin Botezatu pentru Playtech.

Cătălin Botezatu: 'Sunt monitorizat de 14-20 medici specialiști'

Din fericire, operația de schimbare a stentului la inimă a decurs foarte bine, astfel că nu au fost complicații. Chiar și așa, celebrul designer de modă este în continuare monitorizat de 14-20 de medici specialiști, cum chiar el a declarat, asta pentru ca totul să fie sub control în următoarele ore. Cătălin Botezatu nu are vreo grijă acum, fiind sub atenta observație a cadrelor medicale, dar totodată și în cea mai bună clinică.

Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun, îngerul meu păzitor. Sunt monitorizat de 14-20 de medici specialiști. Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care, din păcate, au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse', a declarat Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.

Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu 4 ani

Cătălin Botezatu a trecut prin momente greu de imaginat în urmă cu patru ani, după ce a fost operat de cancer de colon. Celebrul designer s-a operat în Turcia, iar acum se simte bine, însă cu toate astea, creatorul de modă se asigură constant că este sănătos. Recent, a efectuat un set de analize la o serie de 20 de specialiști care lucrează în echipa multidisciplinară, fiind sigur că totul decurge perfect.

Starea de sănatate a lui Cătălin este foarte bună. În urma analizelor a reieșit că nu mai există nicio problemă de natură oncologică. Urmează o zi importantă la secția de cardiologie. Cătălin va efectua o angiografie pentru a verifica situația stenturilor montate cu 6 ani în urmă. De-a lungul ultimilor ani am fost alături de el la fiecare intervenție medicală pe care a avut-o', a precizat Eva Pavel, conform sursei menționate mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton