Cătălin Botezatu, reacție furibundă după ce fanii au comentat despre orientarea lui sexuală și l-au numit gay: „Am doi copii! Nu mai aberați!”

.

Cătălin Botezatu a avut o reacție furibundă după ce fanii au comentat despre orientarea lui sexuală și l-au numit gay. Creatorul de modă a răbufnit în mediul online la adresa unui internaut, după ce cel din urmă și-a dat cu părerea, în public, despre viața sexuală a vedetei. Designerul a susținut că fanul respectiv aberează și a subliniat faptul că, de-a lungul vieții, s-a iubit cu mai multe femei și că are și doi copii. Iată mesajul complet al lui Cătălin Botezatu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Botezatu, reacție furibundă după ce fanii au comentat despre orientarea lui sexuală și l-au numit gay. De-a lungul vieții, celebrul designer a avut mai multe iubite, unele cunoscute, altele mai puțin, dar nu s-a însurat niciodată. Nu de puține ori, acesta a mărturisit că iubirea vieții lui este Dana Ospitaru, cu care s-a iubit vreme de 7 ani. Totuși recent, viața lui personală a fost pusă sub semnul întrebării de un internaut, care i-a comentat în public orientarea sexuală.


Citește și: Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiul IV, a făcut deja pregătirile pentru înmormântare: „Vreau să fie un fel de festival al dragostei…'

Citește și: Simona Halep revine pe teren, după o pauză de aproape 2 ani. Anunțul sportivei: „Abia aștept să ne vedem la Cluj'

Citește și: Cătălin Botezatu, vacanță de lux în SUA și Mexic. A fost cazat la hotelul din New York unde s-a filmat ‘Singur acasă’: ‘Apoi am plecat la Miami’ Cum s-a distrat și la Tulum / EXCLUSIV


Citește și: Cum a rezistat prietenia dintre Clara Rotescu și Cătălin Botezatu în timp: „Dacă vrei o relație pe termen lung, trebuie să fii pregătit pentru certuri, lacrimi… Noi ardem la fel, suntem vulcanici’ / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, reacție furibundă după ce fanii au comentat despre orientarea lui sexuală și l-au numit gay


Acum ceva timp, Cătălin Botezatu spunea despre Dana Ospitaru că a iubit-o cu adevărat și că o face în continuare.

„Am iubit-o cu adevărat, și o iubesc încă, pe Dana (femeia cu care a fost împreună 7 ani). Ea înseamnă mai mult decât orice pentru mine. O iubesc foarte tare, și-a pus o amprentă extrem de pozitivă asupra bărbatului din mine’, spunea Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni TV.

În ciuda declarațiilor lui Cătălin Botezatu, unii internauți au speculat, de-a lungul timpului, faptul că desginerul ar avea o altă orientare sexuală. Subiectul a luat amploare recent, după ce creatorul de modă a postat mai multe imagini cu Crina Abrudan, în timpul unei vizite în Dubai, pe contul lui de Instagram.


Pozele cu Crina Abrudan și Cătălin Botezatu au strâns sute de like-uri și multe comentarii. Printre acestea s-a strecurat și unul legat de orientarea sexuală a creatorului de modă, un internaut arătându-se convins de faptul că designerul ar fi homosexual, deși nici măcar nu-l cunoaște personal.

„De ce vă afișați cu femei, dacă sunteți gay? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greață’, e comentariul primit de Cătălin Botezatu, potrivit protv.ro.


Cătălin Botezatu: „Am doi copii’

După ce a văzut comentariul, Cătălin Botezatu nu a rămas fără replică. Ba din contră, i-a răspuns imediat internautului, explicându-i că nu poate să tragă o astfel de concluzie, mai ales că nici măcar nu-l cunoaște. În plus, designerul e de părere că viața sa sentimentală e cea mai mare dovadă că ceea ce spune internautul e, de fapt, nefondat. Ba mai mult, creatorul de modă a precizat și faptul că are doi copii.

„De ce oare își dorește cineva (un anonim) să îmi anuleze tot trecutul meu amoros cu muuuulte relații cu femei celebre, frumoase și muuuulte circumvoluțiuni?!


Am doi copii! Nu mai aberați! (…) Unele sunt doar prietene bune, altele au fost soții, logodnice, amante perfecte, iubite de-o noapte nebună, dar toate au fost FEMEI! FEMEI ADEVĂRATE CARE, INDIFERENT DE STATUT, MERITĂ RESPECTATE, IUBITE ȘI PROTEJATE!’, a fost replica lui Cătălin Botezatu.

Designerul susține că are doi băieți, dar nu-i ajută cu bani

Mai demult, când a fost invitat în emisiunea „După faptă și răsplată’, găzduită de Cristina Șișcanu, Cătălin Botezatu susținea că are doi copii, ambii băieți. Acesta mărturisea că nu-i ajută din punct de vedere financiar, pentru că el consideră că poate folosi acei bani în scop caritabil, mai degrabă.


„Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie.

De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească. Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce de râpă toată cariera mea’, spunea Cătălin Botezatu.


Totodată, Cătălin Botezatu spunea mai demult, în revista VIVA!, că ambii lui băieții îi seamănă foarte mult.

„Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta, mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar eu vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa.

Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest, nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos’, ne mărturisea deisgnerul.

Sursă foto: Instagram