Cătălin Botezatu va urma acelaşi regim de detoxifiere ca Andreea Marin

 Florentina Liutic
.

După ce va fi externat din spitalul Liv unde a suferit o nouă operaţie la inimă, designerul Cătălin Botezatu va merge într-o clinică de detoxifiere din Turcia.

 

bote2

 

După ce a ieşit de la terapie intensivă, designerul a declarat în exclusivitate pentru Agenţia de Presă Mondenă: „Ma simt bine. Trebuie sa ma odihnesc mai mult. Astept sa vad ce imi recomanda medicii si cand ar trebui sa fie externarea'.

 

Medicii care l-au operat i-au spus că este foarte important sa aiba un regim de viata echilibrat, sa se odihneasca si sa manance sanatos.

 

În clinica de detoxifiere unde va merge va avea parte de un regim alimentar controlat de nutritionisti, precum si programe de relaxare si sedinte de yoga, respectând acelasi regim pe care l-a urmat si Andreea Marin in urma cu un an.

 

Cătălin Botezatu a mai trecut printr-o intervenţie la inimă şi în luna mai a anului trecut, iar medicii i-au recomandat un regim de viaţă echilibrat. Din păcate, Cătălin nu l-a urmat cu exactitate, din cauza numeroaselor obligaţii profesionale. Viaţa sentimentală agitate a contribuit şi ea la agravarea problemelor cardiace.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton