Cătălin Cazacu are o nouă iubită, la aproape doi ani după despărțirea de Ramona Olaru: „Acum sunt foarte bine și mă bucur că spun asta. Nu mă văd lângă o femeie care...”

.

La aproape doi ani de când s-a despărțit de fosta logodnică, Cătălin Cazacu iubește din nou, fiind implicat într-o relație pe care preferă să nu o oficializeze încă. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, campionul la motociclism a dezvăluit, într-un mod mai subtil, că are o nouă iubită și că lucrurile decurg foarte bine din punct de vedere sentimental.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI


Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au avut o relație tumultuoasă, timp de doi ani, marcată de un lung șir de împăcări și despărțiri. Imediat după logodna din vara lui 2022, asistenta TV și campionul la motociclism au decis să se despartă definitiv. Neînțelegerile constante au provocat ruptura dintre ei, dar au existat și acuzații de infidelitate din ambele părți.

Citește și: Cătălin Cazacu neagă că a înșelat-o pe Ramona Olaru: „Am jurat în biserică că nu mă mai întorc la ea. A fost singura dată când eu m-am pus în genunchi. Nu a meritat’


Citește și: Povestea de dragoste dintre Denisa Tănase și Cătălin Cazacu: s-au cunoscut după divorțul artistei de primul soț și au fost împreună aproape un an / Cum se înțeleg astăzi: „Eu sunt aici, ea e milionară. N-am avut…’

Citește și: Nepoata unui primar din Călărași, găsită moartă după ce a acceptat o provocare de pe TikTok. Adolescenta olimpică de 15 ani și-a pus piciorul patului pe trahee

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: „Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune'. Cu ce se ocupă în prezent


Cătălin Cazacu are o nouă iubită, la aproape doi ani după despărțirea de Ramona Olaru

Campionul la motociclism a suferit enorm după despărțirea de Ramona Olaru, dat fiind că ea a fost singura femeie pe care a cerut-o vreodată în căsătorie. În timp ce fosta lui logodnică a încercat să-și refacă viața amoroasă, el a declarat, multă vreme, că este singur.

Invitat recent în podcastul lui Cătălin Măruță, Cătălin Cazacu a afirmat, în premieră, că trece prin schimbări din punct de vedere sentimental. El a afirmat, într-o manieră voalată, că are o nouă iubită, dar încă nu e pregătit să oficializeze relația.


„Acum sunt foarte bine și mă bucur că spun chestia asta. O să spunem doar că sunt foarte bine. Hai să discutăm despre altceva…nu ne ajută cu nimic’, a declarat Cătălin Cazacu în podcastul „Acasă la Măruță’.

Cum arată femeia ideală pentru Cătălin Cazacu

În cadrul aceluiași podcast, Cătălin Cazacu a descris femeia ideală pentru el. Partenera lui trebuie să aibă un scop bine definit, astfel ca relația să contribuie la dezvoltarea personală a amândurora.

„Nu pot să mă văd niciodată lângă o femeie care se trezește dimineața doar ca să se trezească. Dacă ea nu are niciun scop pe lumea asta…îmi place să am pe cineva de la care pot să învăț. Am toate aplicațiile de dating, dar nu le deschid niciodată. Nu e un secret’, a mai spus acesta în cadrul aceluiași podcast.


De ce s-au despărțit Cătălin Cazacu și Ramona Olaru

Acuzat de infidelitate de fosta logodnică, Cătălin Cazacu afirmă cu tărie că nu a călcat strâmb în relația anterioară. A avut, în schimb, suspiciuni că Ramona Olaru l-ar fi trădat, lucru pe care nu l-a putut confirma niciodată și care a schimbat dinamica relației.


„Răspunsul este nu (n.r dacă a înșelat-o pe Ramona Olaru). Eu cred că adevărul absolut nu-l deține nimeni, niciodată. Fiecare dintre noi, într-o relație, este dator să nu îl pună pe celălalt în situația să își pună întrebări sau să nu aibă răspunsuri la anumite întrebări. Dacă există o suspiciune că tu, într-o seară, ai fost în acel loc… eu n-am de unde să știu dacă tu ai fost în acel loc. Dacă tu ești împreună cu un bărbat într-un loc, doar voi doi – doar voi doi o să știți acel adevăr. Tu poți să-mi spui ceva, el poate să-mi spună același lucru, dar n-o să știu niciodată adevărul. Ca acest lucru să nu existe, nu ajung în situația aia. E simplu, ca să n-avem suspiciuni, eu n-ajung niciodată între patru pereți cu o femeie, i-a explicat el lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook