S-au certat și s-au și împăcat? Cătălin Cazacu, reacție după zvonurile despărțirii de Ramona Olaru

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Cazacu a reacționat pe Instagram după ce au apărut zvonuri că s-a despărțit de Ramona Olaru la întoarcerea din vacanța exotică. Motociclistul a postat pe Instagram un mesaj prin care comentează, în stilul său, despărțirea de Ramona Olaru, dar și o fotografie prin care sugerează că relația lui cu asistenta de la Neața este încă în picioare. Totuși, cei doi și-au șters de pe Instagram pozele cu ei împreună și nici nu se mai urmăresc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru nu a vorbit despre despărțirea de Cătălin Cazacu, ignorând cu desăvârșire subiectul. Pe de altă parte, pilotul a ținut să infirme zvonul că i-a spus „Adio” asistentei de la Neața și a postat pe Instagram o fotografie cu pisica Ramonei și un mesaj cu subînțeles.

269951150_3055468914696721_260561957675986310_n269951150_3055468914696721_260561957675986310_n

'Înțeleg din presă că iar ne-am despărțit…eu zic să ne facem un Instagram comun ca să nu mai fie problema asta', a spus Cătălin Cazacu pe Instagram.

Cătălin Cazacu, reacție după zvonurile despărțirii de Ramona Olaru

Totuși, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru nu se mai urmăresc pe rețelele sociale și chiar au eliminat pozele în care apăreau împreună. Invitat ieri la o emisiune TV, pilotul a glumit pe seama vacanței din Zanzibar și a evitat să răspundă la întrebările care o implicau pe blonda de la Neața.

Nu m-a furat nimeni (n. red în Zanzibar). Ce să ia de la mine, bani nu sunt, actele ce să facă cu ele, că sunt urâțel, nu mai e cui să i le vândă. Am stat puțin. E pentru prima dată în șase ani când eu ajung în România iarna. Eu până acum două zile nu am avut geacă', a spus Cătălin Cazacu.

Întrebat cum a petrecut de Revelion, Cătălin Cazacu a dezvăluit că mai mult a muncit, în timp ce Ramona Olaru s-a distrat pe cinste.

Eu am muncit. În noaptea de Revelion am filmat oamenii de acolo. Au fost 500 de români. Ea ( n. red. Ramona) s-a distrat, pentru că d-aia am mers, să ne distrăm', a mai precizat Cătălin Cazacu.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă’/ EXCLUSIV

Citește și: O tânără din Constanța, filmată când își bătea cu bestialitate fetița de 2 ani. Ce au deciz autoritățile după imaginile care au șocat România

Citește și: Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorț.Fostul ei iubit a confirmat totul

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor să se căsătorească în 2022

„2022 vine cu planuri bune. Nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile.

Și, cine știe? Nu mai sunt burlac, ca anul trecut pe vremea asta, și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă’, a declarat Cătălin Cazacu, în emisiunea „La Măruță’.

La rândul său, Ramona a declarat că-și dorește ca în 2022 să devină mamă.

„Demult îmi doresc un copil, așa că poate în 2022 vine!’, a declarat prezentatoarea TV.

„El mă iubește foarte mult și a făcut orice a fost posibil ca eu să mă simt bine și să fiu cea mai fericită! Și-a dorit să-mi arate toate locurile speciale din locul acesta superb! Însă multe altele incredibile le-am descoperit împreună!

Și, ca să concluzionez, e un om/iubit pe care te poți baza oricând!’, a mai spus Ramona Olaru, tot pentru TV Mania.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton