Cătălin Cazacu neagă că a înșelat-o pe Ramona Olaru: „Am jurat în biserică că nu mă mai întorc la ea. A fost singura dată când eu m-am pus în genunchi. Nu a meritat”

.

Cătălin Cazacu a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit, printre altele, despre relația pe care a avut-o cu Ramona Olaru. După acuzațiile care i s-au adus, campionul la motociclism spune, cât se poate de hotărât, că nu a trădat-o pe fosta lui logodnică. El i-ar fi pus, pe de altă parte, fidelitatea la îndoială, de aceea nu au putut să rămână împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

La începutul anului trecut, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au pus capăt poveștii lor de dragoste, deși se logodiseră. Prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanțe în Grecia, însă destinul i-a condus pe drumuri separate. Blondina a lăsat să se înțeleagă că motivul despărțirii a fost infidelitatea.

cazacu ramonacazacu ramona

Citește și: Cât de mult l-a afectat pe Cătălin Cazacu despărțirea de Ramona Olaru: „Am plâns, m-am tăvălit în chinuri. S-a rupt ceva…'. Încă păstrează filmarea în care a cerut-o în căsătorie

Citește și: De ce Cătălin Cazacu e singur, la un an de la despărțirea de Ramona Olaru: „E foarte greu să găsesc pe cineva. Nu mi-am….'

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: „Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune”. Cu ce se ocupă în prezent

Citește și: Adrian Dumitru, alias Adrian Elicopter de luptă, declarații incredibile după ce a fost prins beat la volan și a făcut scandal cu poliția: „Înțeleg că unii oameni de la 2-3 beri nu mai pot să conducă, nu mai pot să se țină pe picioare, dar nu este cazul la mine. S-au adresat niște injurii, e ceva normal, dar nu lucruri grave'

Cătălin Cazacu neagă că a înșelat-o pe Ramona Olaru

Acuzat de infidelitate de fosta logodnică, Cătălin Cazacu afirmă cu tărie că nu a călcat strâmb în relația anterioară. A avut, în schimb, suspiciuni că Ramona Olaru l-ar fi trădat, lucru pe care nu l-a putut confirma niciodată și care a schimbat dinamica relației.

„Răspunsul este nu (n.r dacă a înșelat-o pe Ramona Olaru). Eu cred că adevărul absolut nu-l deține nimeni, niciodată. Fiecare dintre noi, într-o relație, este dator să nu îl pună pe celălalt în situația să își pună întrebări sau să nu aibă răspunsuri la anumite întrebări. Dacă există o suspiciune că tu, într-o seară, ai fost în acel loc… eu n-am de unde să știu dacă tu ai fost în acel loc. Dacă tu ești împreună cu un bărbat într-un loc, doar voi doi – doar voi doi o să știți acel adevăr. Tu poți să-mi spui ceva, el poate să-mi spună același lucru, dar n-o să știu niciodată adevărul. Ca acest lucru să nu existe, nu ajung în situația aia. E simplu, ca să n-avem suspiciuni, eu n-ajung niciodată între patru pereți cu o femeie', a spus fostul prezentator TV în podcastul „Acasă la Măruță'.

Ce regretă Cătălin Cazacu după despărțirea de Ramona Olaru

Campionul la motociclism exclude complet ideea împăcării. Ba chiar a jurat în biserică că nu se va mai întoarce niciodată la Ramona Olaru, cea pe care a cerut-o în căsătorie.

„Am jurat în biserică să nu mă mai întorc la Ramona. Consider că doi oameni trebuie să fie într-o relație pentru că le e bine la amândoi. Dacă unuia nu îi este bine, de ce să stai acolo? (…) Noi am fost prieteni foarte mult timp. Ulterior, am considerat că, poate, e oportun. Am fost împreună doi ani de zile. A fost singura dată când eu m-am pus în genunchi. A fost momentul când eu am crezut, poate greșit, că e momentul să fac altceva cu viața mea', a mai spus aceasta în cadrul aceluiași podcast.

„Am stricat o prietenie'

Tot la capitolul regrete trece și faptul că a stricat prietenia dintre el și Ramona Olaru. Înainte să formeze un cuplu, cei doi s-au înțeles perfect ca amici, însă acum nu-și mai vorbesc deloc.

„Noi, ca prieteni, am fost super mișto. Cel mai mare regret al meu este că am stricat o prietenie. Am încercat marea cu degetul. Nu mai vorbim. Ce să ne zicem? Nu mai putem fi prieteni, nu merge. Nu ne sunăm. Nu cred că avem ce să ne spunem. Nu mai putem fi prieteni, s-a dus. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu aș mai îngenunchea, mi se pare că nu a meritat. S-ar putea ca, la sfârșitul acestei vieți, să fi meritat altcineva mai mult decât ea acel îngenuncheat pentru prima oară. Ăsta e singurul meu regret', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton