Cătălin Cazacu, săruturi pasionale cu o blondă, pe litoral. Cum a fost surprins pe plajă, după despărțirea de Ramona Olaru

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Cazacu a fost fotografiat în timp ce se săruta pasional cu o blondă, pe litoralul românesc, la câteva luni după despărțirea de Ramona Olaru. La sfârșitul lunii iulie, prezentatorul TV confirma că iubește din nou, însă nu a dezvăluit detalii despre partenera lui. Iată în ce ipostaze tandre a fost fotografiat acum Cătălin Cazacu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-a încheiat în urmă cu câteva luni, deși erau pregătiți să se căsătorească. Cei doi au format un cuplu timp de aproximativ un an, iar relația lor a fost marcată de mai multe împăcări și despărțiri. De când s-au separat definitiv, prezentatorul TV a fost surprins în compania mai multor tinere superbe, însă nu a oficializat nicio relație până acum. Zilele trecute, Cătălin Cazacu a fost fotografiat în timp ce se săruta pasional cu o blondă, pe litoralul românesc, însă nu a comentat natura relației lor.

caz11caz11

Citește și: Ramona Olaru a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Cătălin Cazacu: „Am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe pshic a fost incredibil de rău”

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită: „Recunosc cu mâna pe inimă că adevărul…”. Cum arată noua iubită a prezentatorului

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Citește și: Jador și Alexandra Dobbia s-au despărțit, după ce artistul s-a afișat în ipostaze tandre cu Simina Loica: „Am luat-o în direcții diferite, a fost o…'

Cătălin Cazacu, săruturi pasionale cu o blondă, pe litoralul românesc

Weekendul trecut, Cătălin Cazacu a fost surprins în ipostaze tandre cu o blondă superbă, pe litoralul românesc. Cei doi s-au relaxat ore întregi la malul mării și nu s-au ferit să se sărute pasional, în văzul tuturor, după cum se poate observa în imaginile surprinse de spynews.ro. La sfârșitul lunii iulie, prezentatorul TV declara că iubește din nou, însă, deocamdată, nu a oficializat nicio relație.

În același timp, motoclistul recunoștea că nu se grăbește să ajungă în fața altarului, deși a participat la numeroase nunți de-a lungul timpului.

„Doamne ferește. Nu am auzit de zicala asta. Eu am prezentat foarte multe nunți, în continuare prezent și sper să prezint cât mai multe nunți, dar eu înțeleg obiceiul. Îmi place. Mie îmi plac foarte tare nunțile, atâta timp cât nu sunt ale mele. Unii se pricep să fie miri și mirese, alții se pricep să prezinte nunți. Hai să nu schimbăm rolurile, pentru că asta e problema țării. Fiecare să facă altceva (…) Hai să facă fiecare ce simte', a spus el, potrivit Antena Stars.

Cătălin Cazacu, acuzații dure la adresa fostei iubite, Ramona Olaru

În urmă cu ceva timp, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru și-au adresat noi acuzații. Asistenta TV susținea că fostul ei iubit o ignoră și nu o salută, iar acesta s-a apărat, spunând că ea a recurs la un gest neașteptat și lipsit de respect.

„Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură. Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit!

Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat. Și am zis că nu e frumos, mai ales că acum, în ultimul timp, o dată la săptămână se schimbă partenerul, am zis că nu vreau să mă mai scuipe nimeni!, a spus Cătălin Cazacu, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton