Cătălin Cazacu s-a despărțit de iubita lui, Elisa Roman, după două luni de relație: „Sunt singur, al nimănui. Sufăr”

 Ifrim Georgiana
.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit la începutul lunii februarie. Deși cei doi au trecut printr-o serie de despărțiri și împăcări, se pare că, de această dată, povestea lor de dragoste s-a încheiat definitiv, mai ales că ambii și-au refăcut viața sentimentală. În timp ce asistenta TV a început o relație cu Mircea Babagian, un tânăr antreprenor milionar, Cătălin Cazacu s-a afișat la brațul Elisei Roman, reporter al emisiunii Xtra Night Show. Ei bine, motociclistul recunoaște că este din nou „single' și a făcut primele declarații despre despărțirea recentă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după despărțirea de Ramona Olaru, Cătălin Cazacu și-a oficializat relația cu Elisa Roman, colega sa de breaslă de la Antena Stars. Pe rețelele de socializare, motoclistul postase mai multe imagini cu noua lui iubită, ba chiar au fost împreună la concertul trupei A.S.I.A. Dacă lucrurile păreau să funcționeze bine între cei doi, Cătălin Cazacu a anunțat, nu de mult, că este iar burlac, însă recunoaște că traversează o perioadă care îi priește din toate punctele de vedere.

cav-9cav-9

Într-o ediție recentă a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', Ramona Olaru i-a transmis un mesaj sub formă de avertisment noii iubite a lui Cătălin Cazacu: „Că tot ne-am dus pe subiectul ăsta, am zis că nu o să zic, dar o să zic gluma aceasta. Știți care este diferența între mine și actuala? Eu am reușit să scap'. La scurt timp, însă, Cătălin Cazacu a anunțat despărțirea de Elisa Roman.

Citește și: Ramona Olaru, avertisment pentru noua iubită a lui Cătălin Cazacu: 'Eu am reușit să scap. Am zis că nu o să spun dar…'

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o după despărțirea de Cătălin Cazacu

Citește și: Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea TV și-a schimbat credința în urmă cu 23 de ani

Citește și: Cine este Elwira Petre. Totul despre carieră, familie și viața personală

Cătălin Cazacu s-a despărțit de iubita lui

În urmă cu puțin timp, Cătălin Cazacu a anunțat despărțirea de Elisa Roman. Relația celor doi a durat aproximativ două luni, fiind făcută publică la începutul lunii februarie. Motociclistul spune că traversează o perioadă în care se redescoperă, fiind de părere că timpul nu se va mai întoarce la el.

„La mine e single. Sunt singur, al nimănui. Dacă vrei, sufăr. Sufăr! Sufăr! Dacă mă ajută Dumnezeu să mai sufăr așa vreo doi trei ani, eu sunt mulțumit.

Descopăr foarte multe chestii care mi-au lipsit în ultima vreme, mă bucur de ele. Nu poți să recuperezi niciodată în viață timpul, pentru că așa e făcut, mama lui de timp, trece și nu mai poți să-l ai. Singura greșeală pe care o facem ca oameni este să credem că avem timp. Par și inteligent. După privire nu ți-ai da seama, dar dacă stai un pic de vorbă cu mine, îți dai seama. Știi vorba aia – decât să taci din gură și să creadă lumea că ești prost, mai bine deschizi gura și se conving!', a spus Cătălin Cazacu, potrivit cancan.ro.

Ce spune Cătălin Cazacu despre afacerea lui

De curând, Cătălin Cazacu și-a inaugurat primul lui restaurant alături de Enzo, concurentul de la Chefi la cuțite. Prezentatorul de la Antena Stars spune afacerea a pornit cu dreptul și recunoaște că are ceva experiență în domeniul HoReCa.

„Foarte bine! Suntem la început, nu pot să zic că e un business nou pentru mine, pentru că în tinerețile mele am mai fost birtaș. Încerc să mă reobișnuiesc. Cum bine știi, prietenul meu bun, Enzo, este cel care se ocupă mai mult, că el și știe cu mâncarea. Eu mă ocup cu mâncatul mâncării! Dar nu se vede, că mai fac și mișcare, m-a ajutat și Dumnezeu, plus că pe fizic eu niciodată nu am avut pătrățele', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton