Cătălin Crișan a fost operat de hernie de disc și s-a fotografiat într-un cărucior cu rotile: „Dureri groaznice. N-a avut curaj să se implice niciun medic”

 Ifrim Georgiana
.

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, Cătălin Crișan a anunțat că a fost supus unei intervenții chirurgicale și s-a fotografiat într-un cărucior cu rotile. Artistul i-a mulțumit public medicului care a efectuat operația, susținând că a fost salvat din dureri crunte. Iată ce probleme de sănătate a avut Cătălin Crișan și care este starea lui în aceste momente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La început de an, Cătălin Crișan a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă și a distribuit pe pagina sa câteva imagini din spital. Artistul a trecut prin dureri crunte din cauza herniei de disc și i-a mulțumit doctorului care l-a salvat. Cătălin Crișan i-a mai transmis un mesaj de recunoștință și iubitei lui, însă nu i-a făcut publică identitatea, deși relația este asumată de ceva timp.

wewegweweg

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan. A împlinit 60 de ani, iar fiica ei i-a făcut o surpriză emoționantă: „Mama, îți mulțumesc pentru că…”

Citește și: De ce Lucia Bubulac nu s-a recăsătorit, după divorțul de Cătălin Crișan: „Căsătoria nu e o garanție a fericirii, iar uneori poate fi o tristețe în doi”

Citește și: Ramona Olaru și Gabi Bădălău, surprinși împreună într-un club din Capitală, fără Bianca Drăgușanu. Cum au fost fotografiați

Citește și: Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre momentele intime din restaurant cu Monica, filmate prin gaura cheii: „I-am spus: Ți-a pus Dumnezeu mâna în cap. M-am gândit că…”

Cătălin Crișan a fost operat de hernie de disc și s-a fotografiat într-un cărucior cu rotile

Cătălin Crișan a trecut printr-o dublă operație de hernie de disc laterală. Artistul se află în spital și spune că a fost salvat din dureri crunte, fiind o intervenție cu risc ridicat de complicații grave. Nu i-a mulțumit doar medicului, ci și actualei sale iubite, căreia nu i-a duvulgat încă identitatea.

 „Bună seara! Vreau să-i mulțumesc domnului doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine.

La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE… N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere.

Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru ca a avut și are grija de mine', a scris artistul pe rețelele de socializare.

Cătălin Crișan este implicat într-o nouă relație

După două divorțuri, Cătălin Crișan trăiește o nouă poveste de dragoste. Artistul a dat de înțeles că relația este asumată, însă își dorește discreție și de aceea preferă să nu se afișeze excesiv cu noua parteneră.

„Este totul în regulă și vizavi de copii, și vizavi de viața personală. Nu ascund pe nimeni. Noi mergem peste tot împreună, nu este nicio problemă. Dar una e să ascunzi și una este ca, ostentativ, să dorești să apară', a spus artistul la Antena Stars.

Cătălin Crișan are trei copii din căsniciile anterioare. Între artist și Daria au existat câteva momente tensionate, în trecut: „Mărturisesc că nu i-am cerut sfatul, deși ar fi trebuit cu siguranță. În general, mama a fost lângă mine, pentru că eu am vrut să fie ea, pentru că e fată. (…) Suntem două caractere foarte puternice. Nu o spun ca să-l pun într-o lumină proastă', a declarat Daria, la Antena Stars.

„Am început să-mi fac curățenie în suflet, în priorități'

Pe 6 februarie, Cătălin Crișan a împlinit 55 de ani. Artistul spune că a început să-și facă curățenie în suflet și are cu totul alte priorități.

„În a II-a mea piesă de teatru pe care o scriu, un personaj îi spune celuilalt: „Vasile, având în vedere că am trecut de cincizeci de ani și evident viitorul meu este mai scurt față de trecut încerc să iau lucrurile așa cum vin și să mă bucur de ele…'.

Așadar cam așa procedez și eu. Am început să-mi fac curățenie în suflet, în priorități, în alegerea prietenilor adevărați și-i mulțumesc zilnic lui Dumnezeu că-și îndreaptă atenția și către mine', a declarat acesta pentru Fanatik.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton