Cătălin Meșter de la Insula Iubirii s-a însurat! Soția lui a fost ispită la aceeași emisiune: "Vom fi împreună pentru totdeauna"

.

Cătălin Meșter de la Insula Iubirii s-a însurat, iar proaspăta lui soție seamănă leit cu Nicoleta, ispita cu care s-a cuplat în emisiunea matrimonială de la Antena 1. La rândul său, și aleasa a fost ispită la Insula Iubirii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Meșter a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Insula Iubirii. După ce și-a expus povestea de dragoste cu Nico, tânărul s-a îndrăgostit în emisiune de ispita Nicoleta Dragne, cu care a și continuat relația acasă. Mulți dintre fanii emisiunii l-au felicitat pentru curajul de a ieși dintr-o relație în care și-a dat seama că nu este fericit, alții l-au criticat pentru umilirea iubitei sale, la TV.


Ulterior, Cătălin s-a împăcat cu Nico și a cerut-o chiar de soție, însă între timp, aceasta începuse și ea o aventură cu o ispită masculină cunoscută în emisiune, Marco. Au rupt logodna, ea a rămas cu ispita, iar el a cunoscut mai apoi pe altcineva.


Iată că, după ce a jonglat cu două blonde, Cătălin s-a însurat cu… o blondă. În plus, aleasa lui, Alina, cu care s-a logodit acum un an, seamănă foarte bine cu ispita Nicoleta.

„De când te-am întâlnit am ştiut că vom fi împreună pentru totdeauna’, iar recent a comentat la o poză cu ei:„viitoarea mea soţie’, scria Cătălin anul trecut, în dreptul fotografiei cu inelul de logodnă postată atunci de Alina.


La rând său, și soția are legături cu Insula Iubirii. Blondina Alina a fost ispită la Tempation Island, varianta din Marea Britanie. Cei doi și-au unit destinele pe 31 august.

Alături de poza de la nuntă, Alina, noua doamnă Meșter, a scris:

„Sunt foarte norocoasă în viață și știi de ce? Pentru că sunt
soția ta, iubitule! Te iubesc și vreau să fiu cu tine până la adânci
bătrâneți!’