Ce se întâmplă astă seară la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, la un pas de bătaie, iar Cătălin Zmărăndescu a intervenit: „Am fost sigur că îi dă una. E un copil răsfățat și...”

 Ifrim Georgiana
.

Un nou conflict izbucnește la Survivor All Stars. Iancu Sterp și Cătălin Moroșanu sunt protagoniștii de această dată, iar după un schimb de replici tăios, ajung la un pas de bătaie. Mihai Zmărăndescu intervine în polemica lor și crede că Moroșanu e îndreptățit să-i ofere o lecție Războnicului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Concurenții de la Survivor All Stars sunt cu nervii întinși la maxim pe fondul oboselii și a lipsei de mâncare. În ediția de pe 14 februarie, difuzată în avans pe platforma Voyo, Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp devin protagoniștii unui schimb de replici tăios, ce pare să escaladeze și să se transforme într-o altercație. Mihai Zmărăndescu îl caracterizează pe Iancu drept un „copil răsfățat', iar Andrei Ciobanu crede că ambii luptători de performanță apelează la tactici de „intimidare'.

or10or10

Citește și: Ce educație le oferă Cătălin Moroșanu copiilor lui și ce planuri are cu fiul său cel mic: „S-a născut prematur, a stat în spital până s-a întremat. Îl voi învăța…'. Campionul K1 își mai dorește copii / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Cătălin Moroșanu și soția lui după Survivor 2021, când au devenit și părinți a doua oară: „M-a curățat de păcate, de suferință… Patrick ne-a restartat căsnicia!”

Citește și: Antonia, imagine incediară în lenjerie intimă, după ce a spus că s-a îngrășat și are celulită: „Ești superbă”

Citește și: Anamaria Prodan, reacție după ce a văzut imaginile cu Cristi Tănase beat, sângerând și căzut în fața locuinței: „Este o furtună în viața lui, probabil a trecut printr-o traumă”

Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, la un pas de bătaie la Survivor All Stars

După o remarcă ironică a lui Andrei Ciobanu, Cătălin Moroșanu reacționează agresiv și îi cere să se abțină de la comentarii. Iancu Sterp intervine în disputa lor și încearcă o mediere a situației, însă intervențiile lui par să-l enerveze mai mult pe fostul luptător. Cei doi ajung la un pas de bătaie, însă din fericire, spiritele se liniștesc la Survivor All Stars.

„E totul bine, gata, o să mâncați', le-a spus Andrei Ciobanu Faimoșilor.

„Băi, taci, care-i treaba ta?', a răspuns Cătălin Moroșanu.

„În momentul în care le spui ceva Faimoșilor, ei decid să se enerveze și o fac foarte agresiv, nu cred că este corect, ne tratează așa cu un aer de superioritate', a spus Andrei Ciobanu.

„Nu mai înjurați așa', a spus Iancu Sterp, care și-a însușit într-o oarecare măsură rolul de lider în echipa Războinicilor.

„Te-am înjurat eu pe tine?', a întrebat Moroșanu, la care Iancu a răspuns: „Un pic de respect'.

Cătălin Zmărănescu intervine: „Am fost sigur că Moroșanu îi dă una, ca să îi rupă dinții'

Cătălin Zmărăndescu intervine în conflictul dintre Moroșanu și Sterp. Crede că pugilistul e îndrăptățit să-i ofere o lecție Războinicului, pe care îl crede un „copil răsfățat'.

„N-aș vrea să-l judec foarte aspru sau chiar deloc, dar e destul de obraznic și de lipsit de bun simț. În momentul în care tu nu ai nicio treabă cu ce se vorbește vii și înjuri toată echipa Faimoșilor. Am fost sigur că Moroșanu îi dă una, ca să îi rupă dinții, doar că făcând asta, ar fi plecat acasă.

Problema cu Iancu e că e și el un copil răsfățat, care a avut două meciuri printr-o gală și are impresia că e buricul pământului. Problema e că tu ce cerți cu unu care a făcut de mic asta și e și mare campion, despre asta vorbim. Dacă te mănâncă pielea și vrei bătaie.. mi-aș dori să-l bată Moroșanu nu în 30 de secunde, că atât durează ca să-l bată, mi-aș dori să-l bată trei reprize bine ca să simtă ce înseamnă bătaia', a completat și Cătălin Zmărăndescu.

Moroșanu și Zmărăndescu, acuzați că folosesc tactici de intimidare

Andrei Ciobanu este de părere că Moroșanu și Zmărăndescu amenință cu bătaia pentru a-i intimida pe ceilalți concurenți.

„Cei doi luptători de performanță folosesc chestia asta drept intimidare', a spus Andrei Ciobanu.

„O folosesc cu cine merge intimidare asta ieftină. Colegii mei poate se tem de ei și îi consideră luptători, cu mine nu o să le meargă treburile astea. Am tolerat de câteva ori, dar de azi înainte o să aibă de-a face cu mine', a completat și Iancu Sterp.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton