Cătălin Oprișan prezintă emisiunea de la PRO TV în locul lui Cătălin Măruță. Prezentatorul este în doliu, după ce tatăl lui a murit

 Matei Bianca
.

Cătălin Oprișan prezintă emisiunea „La Măruță' de la PRO TV în locul lui Cătălin Măruță și este alături de el în aceste momente grele prin care trece. Prezentatorul de televiziune este în doliu, după ce tatăl lui a murit în această dimineață. El va face o pauză din televiziune și îl va lăsa pe colegul lui de breaslă să se ocupe de tot ce e necesar pentru emisiune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cătălin Măruță trece prin clipe grele și asta pentru că tatăl lui, Constantin Măruță, s-a stins din viață. Prezentatorul va lua o pauză, deoarece este în doliu, iar emisiunea lui va fi prezentată o perioadă de Cătălin Oprișan. Colegul lui de breaslă îi va ține locul.

catalin1catalin1

Citește și: Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu”

Citește și: Andra și Eva Măruță au scos prima melodie împreună. Cum a reacționat Cătălin Măruță, după ce fiica lui s-a lansat în muzică: „Parcă a avut o premoniție. Nu e vorba de talent. Își dorește să devină o artistă și…'

Citește și: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, despre întâlnirea memorabilă cu regretata Montserrat Caballe: „Era prima soprană a lumii la ora aceea. Mi-a făcut un compliment imens și a fost impresionată când i-am spus…” Ce au vorbit despre Freddy Mercury / EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție, nemachiată, dar cu filtre: „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?”

Cătălin Oprișan prezintă emisiunea de la PRO TV în locul lui Cătălin Măruță

Cătălin Oprișan va prelua temporar prezentarea emisiunii „La Măruță' de la Pro TV, înlocuindu-l pe Cătălin Măruță, care trece printr-o perioadă dificilă. Prezentatorul de la Pro TV este în doliu, după ce tatăl lui a murit.

Cătălin Oprișan va prezenta emisiunea de la Pro TV până când Cătălin Măruță va fi pregătit să revină pe micile ecrane. În aceste momente grele, colegii și prietenii celebrului prezentator TV sunt alături de el și îl sprijină cu tot ce pot.

Tatăl lui Cătălin Măruță a murit

Tatăl lui Cătălin Măruță a murit în această dimineață. Prezentatorul TV a anunțat vestea tristă pe rețelele de socializare, însoțită de un mesaj emoționant în care îi mulțumește tatălui său pentru tot sprijinul pe care i l-a acordat.

Cu o durere profundă, prezentatorul de televiziune a exprimat cât de mult și-a iubit tatăl și cât de greu îi va fi să trăiască fără el. Deși profund afectat, a ales să rămână discret, fără a oferi informații suplimentare despre cauza decesului sau despre problemele de sănătate ale tatălui său, Constantin Măruță.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!', a scris el la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Facebook.

Andra Măruță este alături de soțul ei în aceste momente grele

Andra Măruță este alături de soțul ei în aceste momente grele. Artista a scris un mesaj trist și emoționant pe rețelele de socializare, unde a publicat și mai multe fotografii cu socrul ei, Constantin Măruță.

„Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!', a scris cântăreața în mediul online.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton