Cătălin Scărlătescu a împlinit 51 de ani. Își sărbătorește ziua de naștere în Spania, alături de Doina Teodoru: „Să fie cum îți dorești tu”

.

Joi, 20 iulie, Cătălin Scărlătescu a împlinit 51 de ani. Juratul de la „Chefi la cuțite' își sărbătorește ziua de naștere departe de România, în compania iubitei lui, Doina Teodoru. Pe rețelele de socializare, colegii lui de platou, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, au ținut să-l felicite și să-i transmită gânduri bune. Iată cum își sărbătorește Cătălin Scărlătescu ziua de naștere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. Din anul 2016, este jurat în emisiunea „Chefi la cuțite’, marca Antena 1, unde face echipă cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Astăzi, bucătarul a împlinit 51 de ani și a ales să-și petreacă ziua de naștere pe teritoriul Spaniei, alături de Doina Tedodoru. În mediul online, actrița a făcut publice câteva fotografii din timpul vacanței în provincia Alicante.

Citește și: Ce salariu avea Cătălin Scărlătescu când s-a întors în România din străinătate, în anii 2000: „În Germania aveam cât lua un doctor, 3.500 de…’


Citește și: George Popescu de la Chefi la Cuțite i-a vândut o rețetă lui Cătălin Scărlătescu: „Lucrurile bune se plătesc. Nu mi-am luat chiar vilă cu piscină, dar…’

Citește și: Ramona Olaru a recunoscut că l-a scuipat pe Cătălin Cazacu, fostul ei logodnic: „S-a întâmplat. Cum îți permiți să pui mâna pe mine?!'

Citește și: „Ce a unit Dumnezeu, nu poate desface omul…’. Alex Ashraf, declarație de dragoste pentru Oana Zăvoranu, după zvonurile despărțirii

Cătălin Scărlătescu a împlinit 51 de ani


Zilele acestea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se află în Spania, în provincia Alicante. Juratul de la „Chefi la cuțite’ a împlinit 51 de ani și a ales să sărbătorească departe de România. În mediul online, colegii lui de platou au ținut să-i transmită urări și au publicat fotografii care îi surprind împreună.

„La mulți ani!’, a scris Sorin Bontea, în dreptul imaginii cu prietenul său.

„La mulți ani! Să fie cum îți dorești tu’, este urarea pe care i-a făcut-o Florin Dumitrescu.


Cătălin Scărlătescu i-a împlinit o dorință Doinei Teodoru

Într-o altă postare din vacanța în Spania, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt surprinși pe un vas, în timp ce pescuiesc. Potrivit descrierii din dreptul imaginilor, se pare că actrița și-ar fi dorit să pescuiască în concediu, iar pentru a-i îndeplini dorința, Cătălin Scărlătescu a dus-o în Puerto Campomanes (Altea, Mascarat).

„Ce credeți voi că vrea Doina Teodoru să facă în vacanță? Să pescuiască!’, a scris celebrul chef pe rețelele de socializare.


Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit o săptămână, după „America Express’

După ce au încheiat filmările pentru „America Express’, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au separat timp de o săptămână. În timp ce actrița a plecat la mare cu prietenele ei, juratul de la „Chefi la cuțite’ a plecat în Delta Dunării.


„Am ajuns acasă și i-am zis… Nici nu i-am zis pa. Mi-am luat geanta și am plecat direct în Vamă. Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă și în prima zi de Deltă și în prima zi de Deltă mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nici n-am aruncat la pește. Doar am pus bețele pe poziție și am stat. A venit unu cu barca și m-a întrebat: „Ce faci?’, „Stau’, „Păi, n-ai aruncate alea’, „Și ce?’, „Păi, nu pecuiești?’, „Ba da’, „Păi?’, „Păi, nu vreau să prind nimic. Vreau doar să stau!’ (…) Doina a plecat la munte și în Bulgaria. Cred că a fost mai mult de o săptămână’, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Sursa foto: Instagram