Cătălin Scărlătescu a câștigat prima bătălie în instanță cu Antena 1, iar postul TV trebuie să-i plătească chef-ului cheltuieli de judecată. Decizia nu este definitivă

 Miniosu Alexandra
.

Cătălin Scărlătescu a câștigat prima bătălie cu Antena 1, iar postul TV trebuie să-i plătească acestuia cheltuieli de judecată uriașe. Se pare că instanța i-a dat dreptate fostului jurat de la „Chefi la cuțite', care între timp s-a mutat la PRO TV. De menționat este însă faptul că decizia judecătorilor nu este însă una definitivă, iar aceasta poate fi atacată cu apel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Războiul dintre Cătălin Scărlătescu și Antena 1 continuă să facă vâlvă în presa din România. După ce reprezentanții trustului i-au dat în judecată pe cei trei foști jurați de la „Chefi la Cuțite': Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, a apărut o nouă informație. Se pare că acum fostul lor angajator este obligat să îi dea bani lui Cătălin Scărlătescu, în urma soluției venite din partea Tribunalului București, emisă marți, 25 iunie 2024.

catalin-scarlatescu-2catalin-scarlatescu-2

Citește și: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au acordat Andreei Esca primul interviu după întoarcerea la PRO TV: „Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi. Au trecut anii peste noi…”

Citește și: Antena 1 îi cere lui Cătălin Scărlătescu daune de 100.000 de euro pentru un contract de imagine extern: „Pârâtul a postat în favoarea…'

Citește și: De ce nu a vrut Nicola să-și ia permisul, după ce a făcut școala de șoferi: 'În București, să mergi cu mașina este crimă. Eu circul mai mult cu metroul, pentru că ajungi…' Adoră să meargă și cu trenul / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, despre trauma suferită de Violeta după despărțirea ei de Ștefan Bănică: „Ce faci cu starea sufletească a unui copil care trece prin divorțul părinților? La noi a fost și unul dur, zgomotos”

Cătălin Scărlătescu a câștigat prima bătălie în instanță cu Antena 1, iar postul TV trebuie să-i plătească acestuia cheltuieli de judecată

Ieri, 25 iunie 2024, au apărut noi informații pe Portalul Legislativ referitoare la procesul deschis de Antena TV Group împotriva lui Cătălin Scărlătescu. Potrivit acestora, Tribunalul București „a respins cererea ca fiind neîntemeiată'. Asta înseamnă că acum trustul media trebuie să-i plătească bucătarului cheltuielile de judecată. Decizia nu e însă una definitivă, căci poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la data comunicării, scrie CANCAN.

Potrivit informației de pe Portalul Legislativ, Antena TV Group (reclamanta) este obligată acum să plătească lui Cătălin Scărlătescu (pârât) suma de 17.741,71 lei, care reprezintă cheltuieli de judecată.

„Tip soluție: Respinge cererea

Soluția pe scurt: Respinge excepţia lipsei de interes ca fiind neîntemeiată. Respinge cererea ca fiind neîntemeiată. (…) Obligă reclamanta să plătească pârâtului suma de 17.741,71 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Tribunalul Bucureşti. Pronunţată în şedinţa din 25.06.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, de către grefa instanţei.

Document: Hotarâre 25.06.2024', se arată pe Portalul Legislativ.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor apărea în noul sezon MasterChef, la PRO TV

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au semnat cu PRO TV, după plecarea lor de la Antena 1. După ce ani la rândul au fost jurații emisiunii „Chefi la cuțite', aceștia vor fi acum jurați în noul sezon „MasterChef', ce începe toamna aceasta.

După ce s-a aflat că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au revenit la PRO TV, Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, a făcut și primele declarații despre noul sezon „MasterChef'.

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România’, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton