Cătălin Scărlătescu, despre cel mai scump preparat pe care l-a mâncat: "Eram pe vremea lui Ceaușescu și..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Scărlătescu a vorbit recent despre cel mai scump preparat pe care l-a mâncat. Cătălin Scărlătescu a devenit unul dintre cei mai apreciați apreciați maeștri culinari ai momentului. El e cunoscut drept unul dintre cei mai duri și jurați de la emisiunea „Chefi la Cuțite” și are pretenția ca fiecare meniu să fie făcut ca la carte. Cătălin Scărlătescu a mărturisit, recent, că cel mai scump preparat pe care l-a mâncat a fost unul gătit chiar de el, pe vremea când avea șapte ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu, despre cel mai scump preparat pe care l-a mâncat. Cătălin Scărlătescu este un expert în gastronomie și și-a dezvoltat această pasiune încă de pe vremea când era copil. Chiar înainte de Paște, chef Scărlătescu a relatat o întâmplare din copilărie, pe care a ținut-o secret până acum. Se pare că Chef Scărlătescu și-a manifestat pasiunea pentru gătit încă de la vârsta de șapte ani, când a gătit cel mai scump preparat din viața lui, o mâncare de cartofi, după rețeta bunicii. Iată prin ce întâmplare savuroasă a trecut Cătălin Scărlătescu!

scarlatescu-1024×691-2scarlatescu-1024×691-2

Cătălin Scărlătescu, despre cel mai scump preparat pe care l-a mâncat

Cătălin Scărlăescu este adevărat maestru în bucătărie, iar talentul pentru arta culinară și l-a dezvoltat încă de mic. În cadrul unei intervenții televizate, Chef Scărlătescu a povestit cum l-a vârsta de șapte a dorit să-și prepare singure o mâncare de cartofi, așa că a sunat-o pe bunica lui, ca să-i explice întregul proces. Mâncarea a ieșit delicioasă, însă apelul telefonic a durat două ore, ceea ce a rezultat într-o factură extrem de …piperată.

„A fost o mâncare de cartofi pe la 7 ani și a fost cea mai scumpă mâncare din viața mea. Eram pe vremea lui Ceaușescu și am sunat-o pe bunica mea, am stat cu ea două ore la telefon să termin nebunia aia de mâncare și ne-a costat o grămadă de bani.

Citește și: Cătălin Scărlătescu i-a pus o întrebare-surpriză Doinei Teodoru, în direct, la Chefi la Cuțite: „Te-am sunat să te întreb ceva…”

Citește și: Ce-i reproșează Cătălin Scărlătescu Doinei Teodoru, după eliminarea de la America Express: „Așa mi-a făcut peste tot’

Citește și: Oana Mizil și-a deschis cofetărie în București, după despărțirea de Marian Vanghelie: „Este o mare pasiune”

Citește și: Iulia Vântur se pregătește să lanseze serialul-documentar despre viața iubitului ei, Salman Khan: „Am muncit mult la el'

Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută.

La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi.', a povestit Cătălin Scărlătescu, pentru Antena Stars.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu e cel mai dur jurat de la „Chefi la Cuțite” și nu iartă pe nimeni, atunci când vine vorba de preparatele gătite. Cea care însă îi topește inima lui chef Scărlătescu este iubita sa, actrița Doina Teodoru, alături de care formează un cuplu de o bună bucată de timp. Cei doi s-au cunoscut în Vama Veche și au avut o chimie instantă.

„Da, la Vama Veche ne-am întâlnit. A fost foarte fun! Am făcut clic instant! E o persoană cu foarte mult șarm, e greu să nu-ți placă de el! Relația noastră nu a început pe malul mării, cu siguranță! A început câteva luni bune mai târziu, acolo doar ne-am cunoscut!

Întâmplarea a făcut să ne revedem la niște petreceri în câteva rânduri și acolo am reușit să ne cunoaștem un pic mai bine, după care am început să ieșim doar noi și acolo ne-am cunoscut și mai bine! Și am hotărât că vrem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine!’, a adăugat aceasta, potrivit Playtech.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton