Cătălin Scărlătescu, propunere neașteptată pentru Maria Lungu, la Chefi la cuțite: „Te-ar interesa? Vii concurentă și pleci...”

.

Cătălin Scărlătescu, propunere neașteptată pentru Maria Lungu, la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut de toată lumea. Așa cum ne-a obișnit, nu este ediție la emisiunea culinară Chefi la cuțite fără să facă o glumă și să stârnească amuzamentul tuturor, sau invers, să îi facă pe colegii de breaslă să fie împotriva lui, atunci când vine vorba despre amuletă sau meniurile prezentate. Totuși, de data aceasta a surprins pe toată lumea cu ceea ce i-a spus Mariei Lungu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Scărlătescu i-a făcut o propunere neașteptată Mariei Lungu, concurentă a emisiunii Chefi la cuțite, asta după ce chiar ea a povestit o parte din trecutul ei, însă nu numai. Frumoasa blondină nu s-a putut abține și a dezvăluit că nu este pasionată de gătit, ci mai mult de lumina reflectoarelor. Mai concret, a dezvăluit în fața tuturor că își dorește o carieră în televiziune.

Amuzant din fire și mereu cu simțul umorului la el, Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține de data aceasta, astfel că i-a făcut imediat o propunere complet neașteptată. Într-adevăr, telespectatorii au rămas fără cuvinte, însă nici colegii de breaslă ai lui Cătălin Scărălătescu nu au avut prea multe de zis, lăsând discuția dintre cei doi să continue.


Citește și: Cine este Adrian Meșter de la Chefi la cuțite. Criminalistul i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale: „Am lucrat cinci ani sub acoperire’

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Florin Dumitrescu, dezvăluire neașteptată la lupta pentru amuletă: „Motivul pentru care Scărlătescu n-a vorbit cu mine 6 luni și nici eu cu el’

Citește și: Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial: „Rămăsese ultima problemă de rezolvat’. Ce decizie au luat la notar în privința copiilor


Citește și: Monica Tatoiu, picanterii din viața intimă: „După 60 de ani începe pofta. Eu am avut-o mereu, sunt creativă'

Cătălin Scărlătescu, propunere neașteptată pentru Maria Lungu, la Chefi la cuțite

Maria Lungu nu a ezitat, așa că a povestit în fața juraților o parte din trecutul ei, bineînțeles, legat de activitatea profesională. Blondina a explicat că a studiat la Londra, pe partea de design și a avut multe oportunități de angajare în acest domeniu, însă nu s-au pliat pe gusturile ei. Mai mult decât atât, în ciuda studiilor pe care le-a urmat, marea ei dorință este să ajungă pe micile ecrane.


„Eu nu prea gătesc acasă, gătesc doar de plăcere. Nu mi-am dat niciodată interesul să gătesc, nu a fost ceva m-a captivat, dar dacă fac atunci îmi iese. Sper să nu o dau în bară. Gătesc clătite. Am venit la Chefi la cuțite că am zis să încerc. Am aplicat pentru toate emisiunile, am fost și la iUmor. Separat de gătit îmi place extrem de mult lumina reflectoarelor. Îmi pare rău că sunt doar 2 aici, ar trebui vreo 5. Am prins foarte mult drag de tot ce înseamnă televiziune și tot ce înseamnă televizor, mă simțeam efectiv ca peștele în apă și atunci am descoperit că asta vreau să fac.


Ai mei nu prea vor să umblu eu pe la televizor, să vorbesc toate prostiile, că știu că sunt în stare doar de prostii. Dar acuma eu fac ce vreau. Visul meu este să îmi fac o carieră în televiziune. Pentru început mi-aș dori să prezint meteo, așa că dacă vrea cineva să fiu eu la meteo…Mă sunați!… Sunt născută la Moscova, dar de la 3 ani ne-am mutat la Chișinău. Am făcut la Londra facultatea de design, am făcut practica la Gucci. Mi s-a propus un job la ei, dar am refuzat și am ales să lucrez la un post de televiziune.‘, a spus concurenta, în timp ce își pregătea clătitele.


Ce i-a spus Cătălin Scărălătescu Mariei Lungu

Ei bine, jurații au ascultat cu mare atenție, iar dacă nimeni nu a intervent, Cătălin Scărlătescu a spart liniștea și a venit cu o propunere pentru concurenta care se afla în fața lui. Cătălin Scărlătescu i-a ascultat dorința de a lucra în televiziune, cât și de a prezenta meteo, astfel că juratul i-a spus că Liviu Vârciu își dorește o asistentă în cadrul emisiunii, iar ea ar fi potrivită pentru acest job.

„M-am întâlnit azi cu Liviu Vârciu și mi-a zis că au nevoie de o asistentă, dacă știu vreo domnișoară. Te-ar interesa?’, a întrebat Cătălin Scărlătescu.


Bineînțeles, Maria Lungu nu a stat prea mult pe gânduri, iar răspunsul ei a fost imediat unul afirmativ, moment în care Cătălin Scărătescu a fost ironic și nu s-a putut abține de la o glumă.

Da, acum, cu mare drag!’, a reacționat concurenta.

„Cum e asta, vii concurentă și pleci colegă de trust’, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

Reamintim faptul că Maria Lungu a apărut de mai multe ori pe micile ecrane, în diferite emisiunii, unde a impresionat publicul larg. A participat la iUmor, dar și la Survivor, astfel că nu este deloc străină de mediul online și de televiziune.

Sursă foto: captură video / facebook