”Noi nu suntem prieteni. Sunt singurii mei inamici. Mă feresc de ei ca de...”. Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

 Calin Maria Bianca
.

Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prietenia dintre cei trei chefi este una destul de tumultoasă atunci când vine vorba de bucătărie și mai ales de emisiunea în care sunt jurați, Chefi la cuțite. Ei bine însă, recent, Cătălin Scărlătescu a povestit detalii mai puțini știute de fani despre relația lor. Iată cum se înțeleg în spatele camerelor de filmare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari de pe micile ecrane, însă nici Sorin Bontea sau Florin Dumitrescu nu sunt departe, mai ales că fac partea din aceeași emisiune culinară. Cu toate astea însă, Cătălin Scărlătescu nu a ezitat și a dezvăluit că cei doi colegi de breaslă sunt mereu aliați împotriva lui. Nu, nu a lăsat lucrurile așa, ci a venit și cu argumente!

clc-s6e5-10_24128100-1clc-s6e5-10_24128100-1

Cătălin Scărlătescu a povestit mai multe întâmplări în care a sesizat că Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au ceva cu el, iar totodată se aliază împotriva lui de fiecare dată. Nu, nu doar când vine vorba despre emisiunea culinară în care toți tre jurizează, ci și în viața de zi cu zi. Mai mult, a explicat și ce relație de prietenie este, de fapt între ei.

Citește și: Ce reguli le-a impus Cătălin Scărlătescu angajaților din restaurant: „Nu le dau bani, nu există salariu și pauză”

Citește și: Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au certat la Chefi la cuțite. De la ce a pornit totul: „Mă iei la mișto?”

Citește și: De ce Bianca Drăgușanu nu bea niciodată alcool: „Sunt foarte mândră de mine'. Ce probleme de sănătate are

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Ruby, dezvăluire neașteptată la vederea lui chef Alexandru Comerzan: „Îl știu! Am…'

Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu a vorbit pe larg despre viața lui personală în podcastul lui Mihai Morar, însă și despre cea profesională. Acesta a dezvăluit printre altele inclusiv că relația lui cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu este mult mai mult decât ceea ce se vede pe micile ecrane. Deși mereu se ceartă sau se contrazic, chef-ul este de părere că sunt ca niște frați, însă atunci când vine vorba despre farfurii sau bucătărie, sunt cei mai mari inamici.

'Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci. Ăștia sunt călare pe mine mereu. Sunt singurii mei inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni. Nu suntem prieteni. Nu știu dacă ai mai auzit. Eu încă nu am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu la o bere. Noi 3. Suntem mai mult decât prieteni. Relația noastră s-a dus în altă direcție. Suntem frați. Nu m-aș da oricum deoparte când vine vorba de a le da un cap în gură când vine vorba de bucătărie. Noi nu suntem actori când ne certăm pe farfurii, e real.', a spus Cătălin Scărlătescu în podcastul Fain & Simplu, moderat de Morar.

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au stat certați mai bine de o săptămână

Ei bine, Cătălin Scărlătescu nu a oprit șirul declarațiilor aici, ci a continuat, astfel că a povestit inclusiv faptul că timp de mai bine de 10 zile, el și Sorin Bontea nu și-au vorbit. S-au certat foarte rău pe seama emisiunii culinare pe care o prezintă, însă cu toate astea, Sorin Bontea a dat dovadă de prietenia care-i leagă de mulți ani.

'Ne-am certat. Era o fază, m-am certat rău de tot cu Bontea. Vrea 10 zile nu am vorbit deloc, dar deloc. Cu toate astea, el oprea mereu și mă lua cu mașina către platou că era în drumul lui, dar noi nu vorbeam. (…) Eu nu aș putea vreodată să fac un show de bucătărie și să nu-i văd pe ei pe acolo. Aș fi fără o mână, fără un picior, nu, nu îmi imaginez.', a continuat Cătălin Scărlătescu pentru sursa menționată.

De ce consideră Cătălin Scărlătescu că Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt aliați împotriva lui

Cătălin Scărlătescu nu s-a sfiit să spună că Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt de cele mai multe ori aliați împotriva lui când vine vorba despre domeniul culinar. De asemenea, a povestit și de unde consideră el că a început această 'rivalitate' între el și cei doi colegi de breaslă.

'Acum foarte mult timp, prima dată în viața mea, când am cunoscut-o pe Mona Segall, ea mi-a zis așa: 'Tu o să fii cel mai iubit bucătar din țara asta!„. Bontea și Dumitrescu au fost atenți. Și cred că de-atunci ne-a rămas în cap că eu sunt cel mai iubit bucătar. Și, atunci, ei doi fac front în fața mea', a mai mărturisit juratul de la Chefi la Cuțite, în podcastul Fain & Simplu, moderat de Morar.

Mihai Morar l-a întrebat dacă glumește: „Tu cât vorbești serios și cât glumești acum?'.

Cătălin Scărlătescu nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat: „Să ții minte! Eu niciodată nu mint! Câteodată evit să spun adevărul. Nu (n.r. nu exagerează). Deci am avut un moment în care am intrat cu ei doi în metrou, erau lângă mine. Și au venit 3 oameni și au zis 'vreau și eu să fac poză cu tine„. 'Păi cu ei doi?„ (n.r. i-a întrebat juratul, în metrou). „Nu„'., a concluzionat Cătălin Scărlătescu.

Sursă foto: Facebook / arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton