Cătălin Scărlătescu s-a pus pe slăbit la insistențele iubitei sale, Doina Teodoru: „Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă madam acasă. S-a terminat cu...”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Scărlătescu s-a pus pe slăbit la îndemnul iubitei sale, Doina Teodoru. Filmările pentru MasterChef au început deja, iar juratul spune că va fi mai atent în timpul degustărilor, căci are în plan să dea jos câteva kilograme. Fiind gurmand „de meserie', celebrul bucătar recunoaște că nu-i va fi tocmai ușor să se țină de dietă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În toamnă, Cătălin Scărlătescu a demisionat de la Chefi la Cuțite, decizie luată și de colegii săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. După câteva luni de pauză, cei trei jurați au anunțat că revin în emisiunea unde și-au făcut debutul, MasterChef. Gina Pistol este cea care va prezenta cel de-al nouălea sezon al show-ului culinar.

sc9sc9

Citește și: Ce spune Cătălin Scărlătescu despre căsătoria cu Doina Teodoru, după trei ani de relație: „Petrecerea trebuie să fie casual. Să nu oblig omul, să-i îndes pe gât orice nebunie…'. Cum vrea să arate nunta lor

Citește și: Ce a aflat Doina Teodoru despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, la America Express: „E un pic mai complicat, căci lui îi place…”

Citește și: Cum arată apartamentul pe care Margareta Pâslaru îl deține la New York. Valorează 1,2 milioane de dolari și are o suprafață de 111 metri pătrați

Citește și: Rezultatele autopsiei. De ce a murit, de fapt, Diana, fata atacată de urs pe Jepii Mici / Mama ei a prevestit tragedia

Cătălin Scărlătescu s-a pus pe slăbit la insistențele iubitei sale, Doina Teodoru

La insistențele iubitei sale, Cătălin Scărlătescu s-a apucat de dietă și are în plan să dea jos câteva kilograme. Fiind gurmand de „meserie', celebrul bucătar recunoaște că îi vine greu să se abțină de la mâncărurile preferate, însă Doina Teodoru are grijă să nu se abată de la plan.

„Nu mai. S-a terminat cu greutatea. Greutatea asta e perfectă. Zic eu. Mai dau jos câteva kilograme, că mă ceartă madam' acasă. Zice ai grijă cu mâncatul'. Dar ce să faci dacă sunt gurmand și eu de meserie. Scărlătescu Cătălin Gurmand, ăsta e un nume din familie, așa că nu avem ce să facem', a spus juratul MasterChef pentru ciao.ro.

Cătălin Scărlătescu recunoaște că îi vine greu să adopte regimul Doinei Teodoru, care este vegetariană: „Doamna nu gătește cu foarte multe oale, îi plac mai mult verziturile astea, salate multe. Mănânc salată la prânz, dar nu ieșim și noi seara la un restaurant să mâncăm și altceva? Ce atâta salată…'.

Cătălin Scărlătescu a început filmările pentru MasterChef

Cătălin Scărlătescu a început filmările pentru noul sezon MasterChef și a spus ce așteptări are în privința concurenților. Își dorește să vadă oameni pasionați, nu influenceri avizi după expunere.

„Concurentul ideal pentru MasterChef este un curent sincer, în primul rând, sincer cu el, după care sincer cu ingredientul lui. Și dacă e sincer cu el și cu ingredientul lui, atunci e sincer și cu noi. Trebuie să vii aici și să îți dorești să câștigi. Dacă nu îți dorești să câștigi… du-te în altă parte. Pleacă de aici că n-ai ce să cauți. Că dacă vii doar să te plimbi, știi…. sunt sătul de influenceri dăștia care vin să se vadă și ei la televizor o dată și gata. S-a dus era', a mai spus acesta pentru sursa citată.

„Rar mă întorc în același restaurant'

Cătălin Scărlătescu a spus cum procedează atunci când nu e mulțumit de mâncarea pe care o comandă la restaurant.

„Mâncarea bună. Eu n-am pretenții, eu mănânc orice, oricând, oricum. Îmi place diversitatea la mine. Rar mă întorc în același restaurant, doar dacă este spectaculos. Sunt exact ca un câine de vânătoare, caut prada.

În momentul în care îmi place mâncarea, aplaud. Dacă ceva nu-mi place, îmi sună telefonul, nu știu … mă scuzați, nota că mă grăbesc'. Dar nu dăm cu pietre. Nu dăm cu noroi, nu certăm. Dacă are cineva nevoie de un sfat, îl dăm cu mare drag, dacă nu, nu', a mai spus acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton