Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a însurat cu Michelle Ciubuc. Imagini de la nunta extravagantă: mireasa a purtat o rochie deosebită, cu inimioare roșii

.

Cătălin Gheorghe, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Michelle Ciubuc. Logodna celor doi a avut loc în urmă cu doi ani și abia acum și-au oficializat relația la starea civilă, înconjurați de cei dragi. A urmat o nuntă cu ștaif, într-un cadru deosebit, după cum se observă în imaginile publicate pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, cunoscut în lumea mondenă sub porecla de Tomată, au început o relație în 2017. Un an mai târziu, cei doi anunțat că vor deveni părinții unei fetițe, pe nume Anastasia. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit după doi ani petrecuți împreună. Afaceristul și-a refăcut viața alături de Michelle Ciubuc, care i-a devenit recent soție.

Citește și: Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a logodit. Cum arată viitoarea lui soție


Citește și: Elena Băsescu, vacanță alături de fostul iubit Cătălin Tomata și copii. „Tătic la datorie’

Citește și: Marcel Andrei de la Insula Iubirii îl va înlocui pe Andrei Ștefănescu pentru o perioadă, la Xtra Night Show: „Mă bucur că particip…'

Citește și: Asia Express 22 septembrie – Oana Paraschiv, colega lui Mihai Găinușă, a fost la un pas să fie bătută de o localnică: „Ne-a arătat semne obscene. Urla și…’

Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a însurat cu Michelle Ciubuc


Sambătă, pe 21 septembrie, Cătălin Gheorghe și Michelle Ciubuc și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă. Nașii celor doi sunt Ion și Anca Biriș, proprietarii Loft, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din România.

După semnarea actelor, mirele și mireasa și-au așteptat invitații la petrecerea de nuntă. Evenimentul a fost cu ștaif și a avut loc într-un cadru deosebit, așa cum se poate observa în imaginile surprinse.


Zâmbitori și romantici, Cătălin și Michelle au strălucit în ziua cea mare, purtând ținute speciale. Mireasa a optat pentru o rochie albă cu inimioare roșii, în timp ce mirele a purtat un costum clasic, foarte elegant.

Cine este Michelle Ciubuc, soția lui Cătălin Tomată

Michelle Ciubuc a fost cerută în căsătorie de Cătălin Tomată în 2022. Cei doi formează un cuplu de aproximativ patru ani, iar acum, după căsătorie, se pregătesc să-și întemeieze o familie.

Soția afaceristului este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie, profesia ei fiind de medic anestezist. Michelle provine dintr-o familie înstărită, cu afaceri în domeniul imobiliar. Tatăl ei, Dorian Ciubuc, este un important dezvoltator și are un capital de milioane de euro. Acesta deține o clădire de birouri de cinci milioane de euro, situată lângă mall-ul Promenada.


Elena Băsescu și Cătălin Tomată au avut o relație de doi ani

După doi ani de relație, în toamna anului 2019, Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit. Deși este cunoscut drept Cătălin Tomată, fost iubit al fiicei președintelui are un alt nume de familie în buletin. Acesta este Cătălin Gheorghe.


El s-a ales cu numele Tomată după ce s-a apucat de afaceri, atunci când prietenii și apropiații i-au spus Tomată după Tomato, o cunoscută pizzerie din afara granițelor țării. Cătălin Tomată este patronul mai multor restaurante din Capitală.

Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au o relație bună de dragul fiicei lor, Anastasia, și au fost surprinși împreună la evenimentele importante din viața micuței.

Sursa foto: Instagram