„Nu știu cine e!”. Cum a reacționat Cătălin Zmărăndescu când a aflat că fiul lui, Mihai, participă la Survivor 2023

 Ifrim Georgiana
.

Cum a reacționat Cătălin Zmărăndescu când a aflat că fiul lui participă la Survivor 2023. Mihai Zmărăndescu, fiul celebrului kickboxer, este noul membru din echipa Faimoșilor. După eliminările fulger care au avut loc în ultimele ediții, producătorii reality show-ului au decis să aducă patru noi concurenți în competiția din Republica Dominicană. Iată ce reacție a avut sportivul cand a aflat că fiul lui participă la emisiunea de supraviețuire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu a fost concurent în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Survivor' 2023. Acesta a făcut parte din echipa „Faimoșilor' și a fost al zecelea concurent eliminat din sezonul anterior. Acum, fiul sportivului va participa la reality show-ul filmat în Republica Dominicană și va putea fi urmărit începând din această seară. Cei doi nu au o relație foarte bună și au fost protagoniștii mai multor conflicte de-a lungul timpului. Recent, Cătălin Zmărădescu a oferit primele declarații despre participarea lui Mihai la Survivor 2023, dând de înțeles că niciunul nu a revenit la sentimente mai bune.

zma-2zma-2

Cum a reacționat Cătălin Zmărăndescu când a aflat că fiul lui participă la Survivor 2023. În trecut, Mihai spunea că nu vorbește de ani buni cu tatăl lui și îi reproșa faptul că nu a fost destul de implicat în creșterea lui și a surorii sale, Alexandra. Se pare că cei doi nu s-au împăcat și continuă să-și arunge săgeți acide.

Citește și: Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Cine vine în echipa Războinicilor

Citește și: Iubita lui Mihai Zmărăndescu a născut un băiețel: „Cel mai frumos cadou”

Citește și: Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: 'Suntem din ce în ce mai bine și asta ne face să credem că urmează și pasul ăla'

Citește și: Raymond Căldăraru, bărbatul care și-a ucis iubita de 19 ani, a fost condamnat la închisoare pe viață. Decizia e definitivă

Cum a reacționat Cătălin Zmărăndescu când a aflat că fiul lui participă la Survivor 2023

Mihai Zmărăndescu și Crina Abrudan sunt noii concurenți din echipa Faimoșilor. Tânărul are 23 de ani și i-a călcat pe urme tatălui său în ceea ce privește cariera, fiind luptător MMA de profesie. Recent, Cătălin Zmărăndescu a fost contactat de jurnaliști pentru a-și exprima părerea cu privire la participarea fiului său la „Survivor' 2023. Kick boxerul a avut o reacție complet neașteptată, afirmând că nu îl cunoaște pe Mihai.

„Nu prea am timp să mă mai uit la Survivor. Nu știu cine e Mihai! Dacă e să ne luăm după declarațiile lui, se pare că nu e fiul meu', a spus kickboxerul, potrivit fanatik.ro.

La rândul lui, Cătălin Zmărăndescu a fost concurent la reality show-ul de supraviețuire, chiar în sezonul trecut. Din cauza comportamentului său vulcanic, sportivul a atras antipatia celor de acasă și a fost eliminat din competiție.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani'

Într-un interviu mai vechi, Mihai Zmărăndescu declara că a rupt legătura cu tatăl lui de câțiva ani buni. Tănârul îi reproșa acestuia că a fost absent din viața lui și a surorii sale, subliniind că nu-și dorește să-l mai vadă niciodată.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el', sunt o parte a declarațiilor făcute de Mihai Zmărăndescu, acestea, pentru Prima TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton