Cătălina Ponor a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul: „Bine ai venit în familia noastră”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară și a făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare, în această dimineață. Fosta gimnastă a postat și prima imagine cu băiețelul ei, însă nu i-a dezvăluit numele. Iată ce mesaj emoționant a scris Cătălina Ponor în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Ponor a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară în preajma Crăciunului. Fosta gimnastă și soțul ei, Bogdan Jianu, s-au căsătorit anul trecut și mai au un copil, pe nume Vlad, care a venit pe lume în decembrie 2022. În această dimineață, Cătălina Ponor a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară și a postat o imagine înduioșătoare cu mezinul familiei.

pon12pon12

Citește și: Cătălina Ponor este însărcinată pentru a doua oară. Fosta gimnastă a anunțat și sexul bebelușului: „Familia noastră se mărește”

Citește și: În ce ținută s-a schimbat Cătălina Ponor la petrecerea de nuntă. Fosta gimnastă a făcut o alegere nonconformistă

Citește și: Power Couple – cine sunt concurenții noului show Antena 1. Emi de la Noaptea Târziu și soția lui, Mădălina, au fost eliminați înainte de finală

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la petrecerea Oscar 2024. Ce ținută a purtat la evenimentul organizat de Elton Jhon

Cătălina Ponor a născut un băiețel

Cu puțin timp în urmă, pe contul ei de socializare, Cătălina Ponor a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta gimnastă a adus pe lume un băiețel și a postat o fotografie cu mânuța nou-născutului, însoțită de un mesaj emoționant. Cătălina Ponor nu i-a dezvăluit încă numele și pare că nu a părăsit maternitatea.

„Bine ai venit în această lume și în familia noastră, rază de soare. A doua noastră medalie este aici. Mami, tati și frățiorul tău mai mare, te iubim până la cer și înapoi', a scris Cătălina Ponor, pe Instagram.

Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, s-au căsătorit religios anul trecut

Cătălina Ponor și soțul ei, Bogdan Jianu, sunt împreună din 2018 și au făcut cununia religioasă anul trecut. Ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, în prezența familiei și a prietenilor. Cei doi mai au împreună un băiețel, Vlad, care a venit pe lume la sfârșitul anului 2022. La marele eveniment au participat invitați de seamă, precum Octavian Bellu, Mariana Bitang, Marian Drăgulescu, Sandra Izbașa sau Monica Roșu.

„Nu considerăm că e o relație secretă! Am tot ieșit, nu ne-am ferit, nu e niciun secret. Suntem doi oameni liberi, care dintr-o prietenie frumoasă am trecut la next step! Suntem într-o nouă etapă, privim cu încredere în viitor, nu are rost să anticipăm! Nu suntem genul de oameni care ne expunem viața privată în presă', a spus Bogdan Jianu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu

Povestea de dragoste dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu a început dintr-o prietenie. Cei doi se cunoșteau de mai multă vreme, însă a durat ceva timp până au acordat o șansă poveștii lor de dragoste. Anterior, cunoscutul actor a fost însurat cu Julia Chelaru, fosta cântăreața a trupei Exotic.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie’, declara Julia, fosta soție a lui Bogdan Jianu, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, după divorțul de regizor.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton