Câte iubite a avut Cătălin Scărlătescu înainte de relația cu Doina Teodoru: „Niciodată n-am fost un mega gagicar. M-am chinuit...”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, formează un cuplu de mai bine de doi ani. Multă vreme, celebrul bucătar a fost considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din televiziune, asta și pentru că a avut diferite propuneri și declarații de dragoste în timpul sezoanelor „Chefi la cuțite'. Iată câte iubite a avut, de fapt, Cătălin Scărlătescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Înainte să-și oficializeze relația cu Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu a avut reputația de burlac cuceritor, dat fiind că multe concurente de la „Chefi la cuțite' au încercat să-i intre în grații și i-au făcut propuneri care mai de care mai inedite. Însăși iubita lui a spus că l-a considerat un „mare gagicar' până să formeze un cuplu și să-l cunoască cu adevărat. Contrar acestei reputații, Cătălin Scărlătescu spune că a avut numai câteva partenere de când a debutat pe sticlă, despre care s-a scris și în presă.

ca9ca9

Citește și: Ce face Cătălin Scărlătescu când merge la restaurant cu Doina Teodoru: „Comentează peste tot…”

Citește și: Cum au decurs negocierile dintre Antena 1 și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Ce propunere le-au făcut șefii trustului pentru noul sezon Chefi la cuțite

Citește și: Loredana Groza, prima reacție după ce tatăl ei a confirmat public divorțul dintre ea și Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună, că o să-mi distrug cariera. Îmi asum…”

Citește și: Cine este Vlad Huidu de la America Express 2023. Formează de 11 ani un cuplu alături de Giulia Anghelescu

Câte iubite a avut Cătălin Scărlătescu înainte de relația cu Doina Teodoru

Deși a avut lipici la concurentele de la „Chefi la cuțite' și a căpătat reputația de adevărat cuceritor, Cătălin Scărlătescu spune că a avut numai patru relații de când a debutat în televiziune.  

„Niciodată n-am fost un mega gagicar, dacă te uiți și scrii iubite Cătălin Scărlătescu, dai pe Google, o să vezi vreo 4-5 fete, în 10 ani de televiziune', a spus el, potrivit cancan.ro.

Celebrul bucătar a dat de înțeles că a încercat să-și protejeze viața privată de atenția pulică: „Nu, m-am chinuit. În civilie m-am chinuit mult de tot'.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre nunta cu Doina Teodoru

Cătălăin Scărlătescu și Doina Teodoru vor petrece Revelionul într-o destinație exotică, unde temperaturile sunt ceva mai crescute.

„Revelionul mă găsește exact lângă Doina, nisip, apă, căldură', a mai spus el.

Bucătarul a insinuat că nu are încă planuri de nuntă și că un astfel de eveniment s-ar putea produce spontan: „Nu știu, eu nu mi-am propus nici s-o întâlnesc, nu mi-am propus nimic. Se întâmplă, așa e în viața mea, mi se întâmplă lucruri.

Ce planuri de viitor are Cătălin Scărlătescu

Fostul jurat de la „Chefi la cuțite' și-a lansat prima carte, „Grătar de călător', și a dat de înțeles că îl așteaptă un an plin de proiecte noi.

„Muncă. Ne place cu munca. Să țineți minte, orice s-ar întâmpla, cuțitul din mână nu mi-l mai iei niciodată, e al meu. Bucătar voi fi până mă duc în partea ailaltă', a încheiat fostul jurat de la Chefi la cuțite.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton