Câte kilograme a slăbit Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul: „Aveam multă grăsime în corp. Mi-a fost frică...”

.

Adrian Minune a început anul cu multe schimbări și a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului. Artistul a început deja să vadă rezultate și a fost asigurat de medici că va da jos între 15 și 17 kilograme. Intervenția a avut un impact fantastic asupra sănătății și a calității vieții sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Anul trecut, Adrian Minune a fost internat la o clinică privată din cauza problemelor de sănătate. Artistul s-a temut atunci că și-ar putea pierde viața, de aceea și-a schimbat radical stilul de viață.  Ajuns în pragul vârstei de 50 de ani, Adrian Minune și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

Citește și: Cum se simte Adrian Minune, după operația de micșorare a stomacului: ‘M-am născut a doua oară. Am slăbit, sunt frumos…’


Citește și: Fiul lui Adrian Minune și-a cerut iubita în căsătorie. Cine e tânăra care l-a cucerit și cu care se pregătește de nuntă

Citește și: Cum a reacționat soțul Roxanei Nemeș când a aflat că artista merge la Survivor All Stars: ‘Trebuie să fii mândră că te-au…’ Cei doi pleacă în vacanță după Paște / EXCLUSIV

Citește și: Marilu Dobrescu, dezvăluiri despre donatorul la care a apelat ca să rămână însărcinată: „Avea trăsături comune cu Iustin. Am comandat mostra de spermă și a venit!'


Câte kilograme a slăbit Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul

Adrian Minune spune că operația de micșorare a stomacului i-a îmbunătățit considerabil calitatea vieții. Până acum, artistul a dat jos patru kilograme, dar medicii l-au asigurat că va slăbi până la 17 kilograme. Totodată, intervenția l-a scăpat și de unele probleme de sănătate. Cea mai mare temere a manelistului a fost aceea că vocea lui va fi afectată, însă acest lucru nu s-a întâmplat.   


„M-am operat, mă simt foarte bine. Domnul profesor mi-a lăsat scris pe ceva că voi slăbi între 15 și 17 kilograme, cu marjă de eroare de un kilogram. Mă simt foarte bine, am slăbit patru kilograme. Mie mi-a fost frică că o să am cumva probleme cu vocea dacă o să mă operez.

Dar dacă știam că o să mă simt așa plin de energie, diafragma mea s-a mărit, ficatul meu e relaxat, nu mai strâng organele, inima, aveam multă grăsime în corp’, a declarat artistul la Xtra Night Show.


„Mă uitam la mâncare și nu puteam să mănânc’

Adrian Minune mai spune că i-a scăzut apetitul drastic de când și-a micșorat stomacul. Nu și-a impus vreun fel de restricții, însă mănâncă porții foarte mici.


„Mă uitam la mâncare și nu puteam să mănânc. Se vede diferența. Eu la 50 de ani, dacă mă operez de două ori, se fac 70 de ani’, a mai spus el.

Sursa foto: Facebook