Câte kilograme a slăbit Cristina Cioran de la nașterea fiicei sale. Ce dietă a urmat: „Nu mă las!”

 Ifrim Georgiana
.

Câte kilograme a slăbit Cristina Cioran de la nașterea fiicei sale. În luna iulie a anului trecut, vedeta a adus-o pe lume de fiica sa, Ema. Recent, aceasta s-a hotărât să scape de kilogramele acumulate în timpul sarcinii și a dezvăluit ce dietă a urmat. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu sunt cei mai fericiți părinți. Recent, fetița lor a împlinit un an și i-au organizat o mică petrecere. Vedeta a născut-o prematur pe fiica ei și a trecut prin momente dificile, însă, acum, micuța Ema este bine și le aduce o mare bucurie părinților ei. Cristina Cioran a hotărât că este timpul pentru o schimbare, așa că a început o dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus. Pe rețelele de socializare, aceasta le-a dezvăluit fanilor săi metoda prin care a reușit să ajungă la greutatea ideală.

cioran-1cioran-1

Câte kilograme a slăbit Cristina Cioran de la nașterea fiicei sale. Deși a susținut că încă nu a ajuns la rezultatele dorite, proaspăta mămică este mulțumită de parcursul său și motivată să ajungă în cea mai bună formă.

Citește și: Cristina Cioran i-a rupt turta fetiței sale.Ce a ales de pe tavă micuța Ema

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu au făcut anunțul despre nuntă.Când va avea loc evenimentul: „Am și locație”

Citește și: Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Cine este noua iubită a lui Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu.Și-a refăcut viața cu o tânără afaceristă

Câte kilograme a slăbit Cristina Cioran de la nașterea fiicei sale

Vedeta le-a vorbit urmăritorilor ei despre dieta care a ajutat-o să slăbească 7 kilograme. Recunoscând că este „nedisciplinată', Cristina Cioran a găsit o variantă care i se potrivește perfect.

„Am dat jos 7 kg și sunt fericită! Mai am 3 kg de dat jos, nu mă las! Hai să vă spun cum am reușit. Doamna doctor mi-a povestit despre aceasta dieta și cum vă spuneam ca nu am avut prea multă grijă de mine în ultimul timp, s-a legat perfect!

De ce am ales să merg pe aceasta dietă? Pentru că sunt puturoasă și nedisciplinată! Pentru că sunt mesele pregătite. Pentru că nu trebuie să cântăresc, scad, adun. Șunt leneșă și nu sunt sigura pe mine cu o halcă de carne în față.

Da! Ai mesele la plic! Cât de bine! Scoți shakerul, pui apă, amesteci și bei! Ai și mese calde pe care ori le încălzești la microunde ori pe foc. Ai de ales din o grămada de sortimente de supe și băuturi dulci. Te ajută să nu îți fie foame. Te ajută să arzi kilogramele. Ai 6 mese pe zi și 800 de kcal în total pentru o zi. Crede-mă, te saturi!', a scris Cristina Cioran, pe rețelele de socializare.

Actrița își dorește al doilea copil

Într-un interviu recent, Cristina Cioran a mărturisit că este pregătită pentru venirea pe lume al celui de-al doilea copil și a vorbit despre relația dintre Ema și Noel, fiul lui Alex Dobrescu din altă relație.

„Noel o cunoaşte şi o iubeşte foarte mult. Dacă ar fi să vină, să vină oricând! (n.r. un alt copil) Noi ne-am dorit fetiţă şi am ştiut că va fi fetiţă! Era clar, nu ştiu de ce. Are grijă de ea. E foarte prezent şi iubăreţ de felul lui. Când el se joacă pe playstation, se uită şi Ema la el  Ne-am dorit să fim părinţi relaxaţi şi, cumva, ne-a ieşit. Nu intrăm uşor în panică, dar şi când intrăm…', a declarat Cristina Cioran, potrivit okmagazine.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton