Câte kilograme s-a îngrășat Carmen Grebenișan la Survivor 2023 și ce dietă ține: „Mare retenție de apă”

 Ifrim Georgiana
.

Carmen Grebenișan a fost una dintre concurentele de la Survivor 2023 și a făcut parte din echipa Faimoșilor. Influencerița a petrecut aproximativ 21 de săptămâni în Republica Dominicană și a plecat acasă cu 105.000 de euro, puțin mai mult decât premiul cel mare obținut de Dan Ursa, câștigătorul acestui sezon. Pe contul personal de Instagram, Carmen Grebenișan a recunoscut că a acumulat câteva kilograme în plus la show-ul de supraviețuire, din cauza a retenției de apă. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan a fost la un pas de finala competiției „Survivor' 2023, pierzându-și locul în fața lui Dan Ursa și a lui Andrei Krișan. În timp ce majoritatea concurenților au slăbit drastic în Republica Dominicană, așa cum a fost și cazul câștigătorului acestui sezon, influencerița spune că a acumulat câteva kilograme în plus și face demersuri pentru a-și reveni în formă. Fosta concurentă de la Survivor spune că are probleme cu retenția de apă și încă resimte consecințele stilului de viață din junglă.

ca11ca11

În Republica Dominicană, concurenții luptă zi de zi în condiții grele, iar porțiile de mâncare sunt extrem de mici, motiv pentru care majoritatea dintre ei slăbesc drastic. Acesta este și cazul lui Dan Ursa, care în timpul săptămânilor petrecute în junglă a slăbit peste 20 de kilograme. Pe de altă parte, Carmen Grebenișan spune că s-a îngrășat și a început să țină post interminent, pentru a reveni la greutatea pe care o avea înainte de a intra în competiție.

Citește și: Cați bani a câștigat Carmen Grebenișan la Survivor 2023. Suma e mai mare decât premiul lui Dan Ursa

Citește și: Cine este Carmen Grebenișan, finalistă Survivor 2023. Este căsătorită și a participat la Asia Express și Dancing on Ice

Citește și: Ramona Gabor e singură din nou. Ce se întâmplă în viața ei amoroasă: „Unde sunt toți bărbații buni?'

Citește și: Motivul pentru care Smiley și fiica lui au lipsit de la nuntă 20 de minute. Adela Popescu a văzut tot: „Atât de emoționant gestul tău”

Câte kilograme s-a îngrășat Carmen Grebenișan la Survivor 2023

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Carmen Grebenișan cântărea aproximativ 59 de kilograme. Întoarsă acasă, influencerița s-a urcat pe cântar și a constat că s-a îngrășat aproximativ 4 kilograme, din cauza retenției de apă, problemă de care nu a reușit încă să scape.

„Uite cum arăt, ca un hamster. Doamne, ce obraji am făcut! Am mega retenție de apă, încă mă lupt cu ea. O să vă povestesc mai multe, abia aștept să vă vorbesc, că nu am vorbit deloc pe Instagram de când am venit, chiar am vrut să iau o pauză. Deși am luat o pauză mare am simțit nevoia să se prelungească un pic', a spus influencerița, pe rețelele de socializare.

Ce dietă ține Carmen Grebenișan pentru a scăpa de kilogramele în plus

Pentru a-și reveni la greutatea pe care o avea înaintea competiției, Carmen Grebenișan a început să țină post intermitent și consumă mai multe lichide. Influencerița a spus că aspectul umflat al feței este cauzat de retenția de apă, dar și de alergiile cu care s-a confruntat la Survivor 2023.

„Apă cu lămâie și fasting, așteptăm să își revină corpul la forma lui pentru că vreau să vă arăt cântarul. (…) Proba cântarului, nu știu ce să zic. Deci 62 de kilograme. Niciodată nu am mai avut 62 de kilograme, niciodată nu am avut peste 60 de kilograme, cel mai mult am avut 57 și cred că înainte să plec la Survivor m-am îndopat calumea că așa mi s-a recomandat și cred că am făcut un 58 spre 59.

Deci mare, mare retenție de apă! Nici nu se vede toată, dar cred că pe față vedeți cum abia își revine, a fost mult mai rău, am fost foarte, foarte umflată, am făcut și niște alergii, sunt multe de povestit, dar și lucruri foarte faine', a mai povestit ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton