Câte kilograme a slăbit DOC la Survivor 2023 și ce probleme a avut când s-a întors acasă: „E foarte ciudat. Mă dor...”

 Ifrim Georgiana
.

Câte kilograme a slăbit DOC la Survivor 2023 și ce probleme a avut când s-a întors acasă. DOC a fost unul dintre concurenții care au participat la cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Survivor'. Artistul a făcut parte din echipa „Faimoșilor' și a rezistat două luni în Republica Dominicană. În urmă cu câteva ediții, cunoscutul rapper a fost eliminat din competiție, ca urmare a voturilor telespectatorilor. Întors acasă, acesta a recunoscut că a avut mari probleme de acomodare, având în vedere condițiile diferite din junglă. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Câte kilograme a slăbit DOC la Survivor 2023 și ce probleme a avut când s-a întors acasă. În ediția difuzată pe 15 martie, DOC a fost eliminat de la „Survivor', ca urmare a voturilor telespectatorilor. Pe parcursul edițiilor, concurentul a fost destul de controversat, având în vedere conflictele pe care le-a avut cu coechipierii săi, în special cu Ada Dumitru. Înainte de a părăsit competiția, cei doi Faimoși și-au adresat cuvinte jignitoare, s-au amenințat și chiar au recurs la violență fizică. Drept consecință, acestora li s-a luat dreptul de a se bucura de următoarea recompensă câștigată de echipa lor.

do9do9

După eliminare, DOC  a recunoscut că resimțea oboseala de câteva săptămâni și că își dorea să ajungă la soția și fiica lui. În ultimul discurs, concurentul de la „Survivor' 2023 a recunoscut că nu regretă plecarea din competiție, ba chiar se simte ușurat. Întors acasă, se pare că artistul a avut câteva probleme de acomodare, căci viața din junglă a arătat cu totul diferit.

Citește și: Soția lui DOC de la Survivor, despre certurile lui din competiție, după ce el a fost eliminat: „Am avut o perioadă cu sentimente negative față de el, îl învinovățeam că…”

Citește și: Ada Dumitru l-a amenințat din nou pe DOC, după bătaia de la Survivor 2023: „Îi dau direct un cap în gură'

Citește și: Cine este și cum arată celebrul Sandu Cocoșatu. A participat la Chefi la cuțite

Citește și: Deea Maxer l-a șters pe Dinu Maxer de pe Instagram, după anunțul divorțului. Artista a păstrat însă imagini cu alți bărbați pe contul ei

Câte kilograme a slăbit DOC la Survivor 2023 și ce probleme a avut când s-a întors acasă

Pe parcursul celor două luni petrecute în Republica Dominicană, DOC a slăbit 16 kilograme. Artistul recunoaște că încă se acomodează cu condițiile de acasă, de care s-a înstrăinat complet în junglă.

„Am slăbit vreo 16 kilograme și mă reajustez la viața mea cu care eram obișnuit și, acum, nu mai sunt. Cam asta fac. (…) Sunt dilău și așa îmi place. Nu stau prea mult pe gânduri. A fost un „challenge', l-am luat și mergem înainte', a declarat artistul, potrivit click.ro.

Întrebat dacă ar mai repeta experiența de la „Survivor', DOC a adăugat: „Dacă n-aș ști ce s-a întâmplat, da. Dar dacă aș ști, nu!'.

„Acum, dormind în pat, mă dor șalele'

DOC spune că nu s-a confruntat cu niciun fel de probleme medicale după întoarcerea din Republica Dominicană. În schimb, artistul recunoaște că, în cele două luni de filmări, s-a obișnuit să doarmă pe lemne și nu se poate acomoda cu patul, care i provoacă dureri de spate.

„Nu. Ba chiar din contră, ciudat, dormind pe lemne, pe acolo, era totul super în regulă. Acum, dormind în pat, mă dor șalele. E foarte ciudat. Dar nu, e totul bine', a mai spus rapper-ul, potrivit sursei citate.

Întrebat dacă soția lui a fost de acord cu plecarea în Republica Dominicană, artistul a spus: „Da, a fost. Nu știu dacă ar mai fi fost după aia, dacă ar mai fi zis o dată „da'. Dar, da, atunci a fost de acord'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton