Câți bani a câștigat Irinel Columbeanu din vânzarea celor trei cărți autobiografice. A anunțat că va scrie un volum despre viața la azil: „Vreau să folosesc timpul liber”

 Ifrim Georgiana
.

Irinel Columbeanu a lansat, înainte de a ajunge la azil, trei cărți autobiografice. Volumele au surprins detalii neștiute din viața fostului afacerist, inclusiv din perioada căsniciei cu Monica Gabor, căreia i-a dedicat pasaje întregi. Internat în căminul din Ghemănești și cu timp liber din „belșug', Irinel Columbeanu spune că va continua trilogia „Istoriile unui vehement', cu un volum ce va surprinde chiar această etapă a vieții sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Rămas fără avere și ajuns în fața neputinței, Irinel Columbeanu s-a internat într-un azil din Ghermănești, același în care și tatăl lui și-a petrecut ultimele clipe de viață. Fostul milionar este ajutat financiar de prieteni și primește donații de la necunoscuți, în condițiile în care pensia lui nu acoperă cheltuielile de la centru. Pentru că are mult timp liber la dispoziție, Irinel Columbeanu a anunțat că va lansa o nouă carte autobiografică, ce va surprinde viața lui din prezent.

ir9ir9

Citește și: Irinel Columbeanu, replici acide pentru cei care i-au spus că se face de râs prin ultimele sale apariții: 'Ramolit ești tu, amărășteanule…'

Citește și: Irina Columbeanu s-a angajat ca ospătăriță, la un restaurant italian din Los Angeles, și își ajută tatăl cu bani: „A învățat să facă bani pe munca ei”

Citește și: Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele de la Gabi Bădălău, după ce el a acuzat-o de șantaj: „Ești o femeie minunată, mama perfectă. Iartă-mă!”

Citește și: Cum arată casa Mihaelei Rădulescu din Monaco: „Gătesc, îmi fac singură piața și curățenia” / Are picturi și sculpturi nud și draperii în formă de rochii

Câți bani a câștigat Irinei Columbeanu din vânzarea celor trei cărți autobiografice

Irinel Columeanu a scris o trilogie savuroasă despre viața sa. Volumele „Istoriile unui vehement' i-au adus câștiguri de 10.000 de euro, potrivit cancan.ro. De curând, fostul milionar a anunțat că va lansa și cel de-al patrulea volum autobiografic, unde va surprinde viața la azilul din Ghemănești.

„Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea „Istoriile unui vehement'. Această parte a cărții, care se va numi „Apusul', se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta', a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Irinel Columbeanu, detalii despre viața amoroasă

Nu demult, Irinel Columbeanu spunea că își caută o iubită tinerică, de 20 de ani, „înaltă și cu părul lung'. Câteva pretendente, din România și America, s-ar fi arătat deschise pentru o relație cu fostul milionar. Deși corespund „standardelor' lui, Irinel Columbeanu nu-și dorește să se mai însoare vreodată, căci, spune el, ar risca să le supere pe Monica Gabor și fiica lor, Irinuca.

„Am câteva pretendente și din România, și din USA, care corespund standardelor mele. Nu vreau însă să mă mai însor niciodată. Fiindcă nu aș vrea s-o supăr pe Irina și nici pe Monica', a completat acesta.

În weekend, Irinel Columbeanu a ieșit din azil pe semnătură și a plecat la munte, alături de Sorin Mărcuș: „Am plecat în excursie la munte. Unde? Nici eu nu știu, dar sigur va fi bine'.

Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere

Cândva unul dintre cei mai bogați români, Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn. Investițiile neispirate l-au făcut să piardă averea de 100 de milioane de euro și recunoaște că lăcomia l-a adus în declin financiar.

„Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele', a spus Irinel Columbeanu.

Susa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton