Câți bani a câștigat Nina Hariton, de fapt, la Chefi la cuțite 2023. Ce se arată în regulamentul competiției

 Ifrim Georgiana
.

Câți bani a câștigat Nina Hariton, de fapt, la Chefi la cuțite 2023. Seara trecută, a avut loc finala emisiunii „Chefi la cuțite', iar Nina Hariton a fost desemnată câștigătoarea celui de-al 11-lea sezon. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea a intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro, însă potrivit regulamentului competiției, câștigul se impozitează, iar suma finală este cu mult mai mică. Iată cu câți bani pleacă acasă Nina Hariton după victoria de la „Chefi la cuțite'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Câți bani a câștigat Nina Hariton, de fapt, la Chefi la cuțite 2023. În finala „Chefi la cuțite' 2023, s-au duelat Nina Hariton, Laurențiu Neamțu și Paul Tudosescu, însă cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a câștigat premiul cel mare. Nina Hariton s-a remarcat încă din preselcțiile show-ului culinar, atunci când i-a promis lui Sorin Bontea că va câștiga competiția. În vârstă de 31 de ani, câștigatoarea „Chefi la cuțite' 2023 locuiește în Franța și este de profesie agent imobiliar. Concurenta din Republica Moldova este pasionată de gătit din copilărie și a participat la show-ul de la Antena 1 pentru a-și demonstra abilitățile culinare.

ni13ni13

Citește și: Sorin Bontea, mesaj pentru Nina Hariton, după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023: „M-a convins să…”

Citește și: Fanii Chefi la cuțite, reacție dură după ce Nina Hariton a câștigat sezonul 11: „Foarte multă regie degeaba. Dezamăgitor”

Citește și: Cine este actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță, în Dubai, după despărțirea de Deea: „Am vrut să ținem secret'

Citește și: WRS a postat prima imagine alături de iubitul său. Cum s-au afișat cei doi, din vacanță

Câți bani a câștigat, de fapt, Nina Hariton la Chefi la cuțite 2023

În urmă cu o zi, a avut loc finala emisiunii „Chefi la cuțite', iar Nina Hariton a fost desemnată câștigătoarea acestui sezon. Concurenta din Republica Moldova i-a avut ca adversari pe Laurențiu Neamțu și Paul Tudosescu (cunoscut drept Pablo), bifându-se, astfel, o premieră în istoria show-ului culinar. Trei cuțite de aur s-au duelat în ultima ediție difuzată pe Antena 1, respectiv câte un reprezentant din fiecare echipă.

În calitate de câștigătoare a emisiunii „Chefi la cuțite', Nina Hariton a intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro. Potrivit legii și regulamentului emisiunii, orice sumă de bani care provine din jocuri sau concursuri se impozitează cu 16%. Așadar, din cei aproximativ 148.000 de lei, concurenta din Republica Moldova încasează suma finală de 123.000 de lei, echivalentul a 25.000 de euro.

„Veniturile din premii se impozitează, prin reținerea la sursă de către plătitorul de venit, cu o cotă de 10% aplicată asupra venitului net determinat prin scăderea din venitul brut a sumei de 600 lei, pentru fiecare premiu. Impozit pe veniturile din premii = (venitul din premii- 600 lei) x 10%', se arată în lege.

Nina Hariton își poate revendica premiul în 90 de zile

Deși filmările pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite' a avut loc cu câteva luni în urmă, Nina Hariton nu a intrat încă în posesia premiului cel mare, înmânat de către Antena TV Group SA. Potrivit regulamentului show-ului culinar, câștigătoarea își poate revendica premiul în termen de 90 de zile, de la data difuzării ultimei ediții a concursului.

De altfel, premiul pus în joc de producătorii emisiunii poate fi oferit sub formă se bani, servicii sau produse: „Premiul va fi acordat în bani și/ sau produse/servicii. Valoarea totală cumulată a acestora este cea menționată (30.000 de euro). Proporția dintre valoarea acordată în bani și/ sau produse urmează a fi stabilită în mod unilateral și discreționar de producător'.

Nina Hariton i-a promis lui Sorin Bontea că va ajunge în finala „Chefi la cuțite' 2023

Imediat după finala emisiunii „Chefi la cuțite' 2023, Sorin Bontea a scris, pe rețelele de socializare, un mesaj pentru câștigătoarea acestui sezon. Juratul a felicitat-o pe Nina Hariton, care i-a promis, încă de la preselecții, că va ajunge în finala show-ului.

@ninahariton m-a convins să-i ofer cuțitul de aur în audiții și mi-a oferit în schimb promisiunea că va ajunge în finală. Nu numai că s-a ținut de promisiune, dar a și câștigat finala și împreună cu ea și eu Al 6-lea sezon câștigat din toate cele 11! Bravo, Nina, felicitări!!! Sunt mândru de tine! A fost un sezon roșu` ca focu`, ne-a surâs norocu` și altul decât 1 nu putea fi locu`„, a scris Sorin Bontea, pe contul său de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton