Câți bani a câștigat Robert Moscalu, pentru cele 17 petrecute săptămâni la Survivor 2023

 Radulescu Ruxandra
.

Câți bani a câștigat Robert Moscalu, pentru cele 17 petrecute săptămâni la Survivor România 2023. Fostul „Războinic” Robert Moscalu a fost eliminat din competiția Survivor România 2023, după patru luni în jungla dominicană. Robert Moscalu a fost recompensat cu o sumă frumoasă de bani pentru că a rezistat 17 săptămâni în concurs. Iată câți bani a primit Robert Moscalu, după cele patru luni la Survivor România!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Câți bani a câștigat Robert Moscalu, pentru cele 17 petrecute săptămâni la Survivor România 2023. Robert Moscalu este unul dintre foștii „Războinici” de la Survivor România 2023, care a fost cât pe ce să intre în marea finală. Acesta a fost eliminat în cadrul ediției din 3 mai, în urma voturilor primite din partea publicului. Robert Moscalu este barman de meserie, însă după participarea la Survivor România 2023, veniturile sale s-au rotunjit considerabil. Concurentul a primit o sumă frumoasă de bani pentru cele 17 săptămâni petrecute în jungla dominicană. Iată câți bani a câștigat, în total, Robert Moscalu, după ce a rezistat patru luni în jungla dominicană.

robert-moscalu-de-la-survivor-romania-2023robert-moscalu-de-la-survivor-romania-2023

Câți bani a câștigat Robert Moscalu, pentru cele 17 petrecute săptămâni la Survivor România 2023

Robert Moscalu a primit pentru fiecare săptămână, în care a îndurat condițiile dure de la Survivor România 2023, suma de 1.250 de euro. Astfel, după 17 săptămâni în jungla dominicană, Robert Moscalu a câștigat în total suma de 21.250 de euro. Calculat la cursul BNR actual, suma încasată este de 104.125 de lei, notează Fanatik.

Robert Moscalu lucrează ca barman și are o soție, pe nume Armanda, și un fiu. Fostul concurent de la Pro TV spunea la un moment dat că lucrează, ca barman, în două locații de pe litoral.

Citește și: Cine este Garry Cozma, semifinalist Românii au Talent 2023. A divorțat de fosta soție și s-a luptat cu depresia

Citește și: Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea după ce artistul a confirmat despărțirea: „Am fost acuzată că i-am fost amantă. Acest circ…'

„Îmi doream să rămân în concurs. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit 4 luni, dumneavoastră… E uimitor ce am trăit. M-am dezvoltat pe toate planurile posibile… O să îmi fie dor de Survivor România', a spus Robert Moscalu înainte ca flacăra să i se stingă, potrivit protv.ro

Câți bani a primit Bianca Patrichi pentru că a rezistat 16 săptămâni la Survivor

Potrivit cancan.ro, pentru fiecare săptămână de la Survivor România, Bianca Patrichi a încasat 1000 de euro, ceea ce înseamnă că în cele 16 săptămâni a făcut 16.000 de euro.

Bianca Patrichi a primit vestea eliminării de la Survivor cu multă emoție și și-a stăpânit lacrimile cu greu.

‘Am promis că nu mai plâng, încerc să îmi menţin emoţiile undeva mai jos de gât! Ce pot să zic? Felicitări! Şi ve vedem în maximum 4 săptămâni, abia aştept să îi văd pe toţi. M-am tot gândit dacă am regrete, nu am!

Vreau să ies fără regrete, cred că am dat tot ce am avut, am arătat tot ce am avut mai bun. Mă bucur că a rămas Crişan, bravo! Asta arată că lucrurile sunt făcute aşa cum trebuie. Am luptat mult să schimb la mine teama de mine, îmi era teamă că nu o să pot face faţă acestui show.„, a declarat Bianca Patrichi, potrivit PRO TV.

FOTO: Pro TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton