Câți bani a pierdut Cristina Bâtlan în afaceri. Cătălin Botezatu i-a rămas dator: „A fost o conjunctură nefericită, era greu pentru el. Sute de mii de euro...”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Cristina Bâtlan a vorbit, printre altele, despre pierderile în afaceri. Printre cei care îi datorează bani se numără și Cătălin Botezatu, cunoscutul designer, împreună având o scurtă colaborare.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cristina Bâtlan, 50 de ani, este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, fondatoarea brand-ului Musette. A deschis magazine în toate oraşele mari ale ţării și în străinătate, iar de ani buni vine în sprijinul tinerilor antreprenori.

ri9ri9

Citește și: Cristina Bâtlan, despre divorțul de soțul ei, după 26 de ani de căsnicie: „Dispăruse toată acea încredere. Eu am crezut că el nu minte. Faptul că ne-am promis unul altuia că nu mințim trebuia să fie sfânt”

Citește și: Cum și-a revenit Cristina Bâtlan după un stil de viață care nu i-a fost benefic: 'Aveam nevoie de o pauză și am fost într-un retreat de 10 zile ca să mă resetez și să încep, din nou, să fiu eu…' Cât muncea înainte și unde mânca / EXCLUSIV

Citește și: Sheikha Mahra, prințesa Dubaiului, a anunțat pe Instagram că divorțează, la un an de la căsătorie: „Dragul meu soț, întrucât ești ocupat cu alte persoane…”. Care a fost motivul despărțirii

Citește și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o de mai multe ori pe Bianca Drăgușanu și descrie relația lor ca fiind „complicată'. De ce s-a căsătorit, de fapt, cu Claudia Pătrășcanu: „Nu o iubeam, dar…'

Câți bani a pierdut Cristina Bâtlan în afaceri

Deși are fler în afaceri, Cristina Bâtlan recunoaște că pierderile sunt inevitabile. Cu ani în urmă, aceasta a colaborat cu Cătălin Botezatu, însă afacerea s-a dovedit a fi neprofitabilă. Designerul a cumpărat de la ea țesături în valoare de 5000 de euro și i-a rămas dator din cauza unei „conjuncturi nefavorabile'. Suma este infimă în raport cu pierderile totale ale juratei de la Imperiul Leilor, în valoare de sute de mii de euro.

„Știți cum e în afaceri, pierzi, câștigi, negustor te numești. Cu Cătălin Botezatu bineînțeles că am reglat afacerea, a fost o conjunctură nefericită pentru compania lui pentru că omul care conducea afacerea s-a ocupat, într-adevăr, de plăți și acel om a decedat. Era greu pentru el să-și piardă și omul, să piardă și compania probabil și să-și dea seama că omul nu a gestionat bine situația. Am trecut și eu, și el la pierderi.

Suntem în continuare amici. Dacă nu lucrăm cu țesături, nu mai lucrăm împreună, dar au fost și alte pierderi. Cea mai mare? Francizele noastră în care am pierdut sute de mii de euro', a spus afacerista în emisiunea lui Denise Rifai.

Cătălin Botezatu: „Am rezolvat de comun acord'

Cristina Bâtlan a mai vorbit public despre afacerea păguboasă cu Cătălin Botezatu. Și designerul a avut o reacție, acum doi ani, cu privire la declarațiile afaceristei.

„Este vorba de începuturile mele ca designer. Atunci când lucram cu altcineva și, într-adevăr s-au luat materiale, foarte multe materiale… Pe vremea aceea, Cristina cred că era singura care vindea materiale de cea mai bună calitate.

Și atunci, fără doar și poate, toată lumea mergea la ea și cumpăra materiale. Dar nu eu mă ocupam de achiziții, nu eram în poziția de a face plăți și așa mai departe și bineînțeles că nu puteam să controlez acest lucru. Mai ales că, repet, nu făceam eu aceste operațiuni. Nu eu le manageriam. Vorbesc de acum 30 și ceva de ani. Din păcate persoana care se ocupa și cu care lucram nici nu mai există printre noi. Între timp, eu și Cristina am rezolvat totul, de comun acord', a spus creatorul de modă, în 2022, pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton