Câți bani a primit Mari în emisiunea „Schimb de mame”. A devenit celebră pentru replica „Nu apă”

 Ifrim Georgiana
.

Probabil mulți își amintesc de Mari de la „Schimb de mame', autoarea replicii „Nu apă', care a devenit o legendă în rândul internauților. Maria Tănase, pe numele său real, a participat în emisiune în anul 2017 și a devenit un personaj celebru datorită felului ei expansiv și a replicilor pline de umor. De curând, aceasta a început să fie tot mai prezentă în mediul online, oferind detalii din culisele emisiunii care a făcut-o atât de cunoscută. Iată câți bani a încasat Mari după experiența de la „Schimb de mame'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE GRATIS, AICI!

Maria Tănase a participat în emisiunea „Schimb de mame' în anul 2017 și a devenit, practic, cunoscută de toată țara peste noapte. Încă de la începutul episodului, Mari s-a recomandat ca fiind „cocheta casei', iar replicile ei au devenit o adevărată sursă de umor. Expansivă și foarte directă din fire, femeia s-a arătat nemulțumită de regulamentul familiei în care a ajuns și a avut o reacție memorabilă când a aflat că trebuie să dea apă copiilor. Ani mai târziu, replica „Nu apă' încă trezește amuzamentul multora, însă se pare că senzaționalul show nu a îmbogățit-o, așa cum s-ar putea crede.

Citește și: Cronica Cârcotașilor și Schimb de mame, la un pas să dispară din grila Prima TV. Șerban Huidu, după ce Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea: „Unii îndură mai bine, alţii…'

Citește și: Cine este sora Laurei Giurcanu de la America Express. Bianca are 27 de ani și lucrează ca însoțitoare de zbor

Citește și: Gabriela Prisăcariu are hernie de disc: „Am doar 30 de ani. Fac recuperare…'. Cum a aflat că suferă de această boală

Citește și: De ce s-a îngrășat Gabriela Cristea în ultimii ani. A spus adevărul despre lupta cu kilogramele: „Efectiv nu mai pot…”

Câți bani a primit Mari în emisiunea „Schimb de mame'

Deși face parte din rândul personajelor memorabile de la „Schimb de mame', se pare că Mari a fost remunerată cu o sumă relativ mică, mai exact 500 de euro. Potrivit acesteia, concurenții din sezoanele recente primesc sume mai mari de bani, care s-ar ridicat la aproximativ 3.400 de lei, pentru filmările unui episod.

„Atunci, 500 de euro, acum e mai mult! Acum, am înțeles că este 3.400 de lei (n.r. – suma care se oferă pentru participarea la „Schimb de Mame'). Orie emisiune se plătește!', a spus femeia, într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare.

Mari a devenit celebră în mediul online

De ceva vreme, Mari a început să fie tot mai prezentă în mediul online, unde postează videoclipuri referitoare la emisiunea „Schimb de mame' și nu numai. Femeia a recunoscut că multe secvențe au fost spontane și nu dictate de producătorii show-ului de la Prima TV, între care și momentul cu apa, pentru care a devenit atât de celebră.

„Am aflat de la prieteni că se tot postează pe Facebook videoclipuri cu mine și am căutat să vad despre ce este vorba. Trecuse un an de la emisiune și am și uitat de această experiență. M-au amuzat teribil glumele făcute pe seama mea și chiar am râs la aproape toate. Nu înteleg totuși de ce oamenii se miră că eu nu le dau apă copiilor, chiar asta fac. Nu văd nimic rău în asta!', spunea Maria Tănase în 2019, pentru jurnaliștii de la Huff.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton