Câți bani a strâns Andreea Esca din organizarea croazierei pe Mediterană: „Am ieşit pe plus. A fost foarte greu”. Turiștii vor petrece opt zile cu prezentatoarea TV

 Ifrim Georgiana
.

Anul acesta, Andreea Esca a pus bazele unei noi afaceri în domeniul turismului. Prezentatoarea de la PRO TV organizează croaziere de lux, cu servicii all inclusive, dedicate comunității create în jurul revistei pe care o deține, A list Magazine. În numai câteva zile, va avea loc îmbarcarea la bordul navei Celebrity Edge, iar jurnalista susține că a existat o cerere crescută din partea clienților. Iată câte bilete a reușit să vândă până acum și ce profit a încasat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe lângă cariera în televiziune, Andreea Esca conduce o revistă pentru femei, lansată în anul 2016. Începând cu acest an, prezentatoarea TV a făcut primii pași în domeniul turismului, căci organizează croaziere exclusiviste, la bordul navei Celebrity Edge. Prima călătorie pe coasta Mediteranei va avea loc la sfârșitul acestei luni, iar zeci de persoane și-au cumpărat bilet pentru a beneficia de serviciile exclusiviste.

esc9esc9

Citește și: Cum aratau Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, acum 23 de ani. Imagine de colecție cu celebrul cuplu, la începuturile relației

Citește și: Cum arată Andreea Esca în costum de baie. A împlinit 51 de ani și sărbătorește la piscină, în Italia: „Să ne bucurăm de spectacol'

Citește și: Fiica Oanei Ioniță a aflat acum, la 13 ani, că fostul soț al mamei sale nu este tatăl ei biologic: „A aflat anul ăsta”

Citește și: Alin Oprea și Medana, primul interviu după nuntă: „Au plâns toți invitații. Ni s-au tăiat picioarele'. De ce a plâns mireasa la petrecere și ce gest a făcut Gheorghe Turda

Câți bani a strâns Andreea Esca din organizarea croazierelor de lux

Andreea Esca a vândut 67 de bilete pentru croaziera de lux pe coasta Mediteranei, la prețul de 3.000 de euro unul. Astfel, reiese că prezentataoarea TV a reușit să încaseze aproximativ 201.000 de euro, sumă din care se vor scădea alte cheltuieli pentru organizarea călătoriei.

„Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul.

A fost foarte greu. Poate şi pentru că e prima dată şi e o experienţă nouă pentru oameni. Nu sunt foarte mulţi care sunt obişnuiţi cu ce înseamnă plecatul într-o croazieră ca alegere de vacanţă, dar până la urmă am reuşit şi sper să reuşim până la capăt să iasă şi foarte frumos. Deocamdată plecăm pe 23 septembrie, o săptămână, ne întoarcem pe 30. Pot să spun pe 30 cum a fost. Sper să ne iasă bine', a spus știrista, pentru Pagina de Media.

Andreea Esca organizează croaziere de lux

Anul acesta, Andreea Esca s-a apucat de organizarea unor croaziere de lux, dedicate comunității revistei ei, A list Magazine. Pe 23 septembrie, vasul Celebrity Edge va pleca spre cele 6 destinații de vis, într-o aventură care va dura 8 zile.

„A List Magazine te invită într-o vacanță exclusivistă, unde vei avea parte de o experiență unică! Pe parcursul a opt zile, petrecute la bordul Celebrity Edge, vei naviga în cele mai frumoase orașe: Barcelona, Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio (Corsica), Florenza, Pisa, Roma, alături de echipa A List Magazine și de Andreea Esca. Mai mult, vei avea parte de conferințe și work-shop-uri create special pentru tine de specialiști psihologi, astrologi și designeri cunoscuți', se aratăă pe site-ul publicației.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton