Câți bani câștigă Bia Khalifa pe OnlyFans. Un abonament lunar, pentru a-i vedea pozele deocheate, costă 8 dolari lunar

.

Câți bani câștigă Bia Khalifa pe OnlyFans și cine se ocupă de contul ei până la întoarcerea din Republica Dominicană. Blondina este una dintre cele 12 celebrități care a acceptat să ia parte la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Acesta este cântăreață și adult content creator, activând pe celebra platformă pentru adulți. Iată câți bani câștigă Bia Khalifa în fiecare lună de pe urma acestei activități!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul românesc. Recent, aceasta a acceptat să ia parte la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', acolo unde va fi pusă față-n față cu cele mai mari frici ale sale. În trecut, aceasta a fost concurentă și la iUmor, acolo unde a surprins juriul și publicul printr-o ținută formată numai din măști chirurgicale. Pentru o scurtă perioadă de vreme, Bia Khalifa a activat și în domeniul muzical. Mai mult, aceasta deține un cont pe platforma OnlyFans, fiind o activitate din care câștigă sume enorme de bani.

bia-1bia-1

Câți bani câștigă Bia Khalifa pe OnlyFans și cine se ocupă de contul ei până la întoarcerea din Republica Dominicană. Blondina a susținut că este prima persoană din România care a început să activeze pe această platformă. Aceasta se bucură de un real succes în mediul online, iar câștigurile sale se ridică la sute de mii de dolari lunar.

Citește și: Scandal între Ruxi și Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. De la ce a pornit totul:„Nu voiam ajutorul ei'

Citește și: Cine este Bia Khalifa.Câte clase a terminat fosta iubită a lui Sișu

Citește și: Adela Popescu și Mara Bănică, replici acide la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Tu faci ce vrei'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj acid după ce Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu Corina Caciuc:„Cea mai mare greșeală'

Câți bani câștigă Bia Khalifa pe OnlyFans și cine se ocupă de contul ei până la întoarcerea din Republica Dominicană

Bianca Niculai, pe numele ei real, are aproximativ 31.000 de abonați pe OnlyFans. Un abonament lunar costă 8 dolari, ceea ce înseamnă că, într-o lună, încasările acesteia pot ajunge la 248.000 de dolari. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, tânăra a încărcat 58 de videoclipuri și 355 de fotografii în ipostaze deocheate.

Pe această platformă, Bia Khalifa încarcă conținut pentru adulți. Pentru a avea acces la aceste imagini explicite, fanii trebuie să plătească o sumă de bani în fiecare lună.

OnlyFans este o platformă pentru creatorii de conținut și a cunoscut recent o popularitate în creștere, datorită politicii sale de conținut nerestricționat. Există trei modalități prin care creatorii de pe Only Fans fac bani: abonamente lunare, conținut pay-per-view (PPV) și bacșișuri. Fanii aleg modelele/persoanele pe care să le urmărească și plătesc un abonament lunar pentru a vedea conținutul lor exclusiv. Veniturile din conturi sunt împărțite în proporție de 80% pentru creator și 20% pentru OnlyFans.

Cui i-a lăsat în grijă Bia Khalifa contul ei de Onlyfans

În timpul filmărilor pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', Bia Khalifa nu are acces la telefon. Din acest motiv, conturile ei de pe rețelele de socializare, cât și cel de pe OnyFans vor fi administrate de sora acesteia.

„Telefonul, sora mea va prelua atât TikTok-ul, cât și Instagramul și OnlyFans-ul meu. Și o să îmi lipsească salonul, eu dacă sunt fericită merg la salon, dacă sunt tristă merg la salon', a susținut Biha Khalifa potrivit protv.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton