Câți bani cere Babasha pentru a cânte la concerte sau evenimente private. Artistul a crescut tariful după ce a cântat cu trupa Coldplay

 Miniosu Alexandra
.

Câți bani cere Babasha ca să cânte la concerte sau evenimente private? Asta s-au întrebat mulți dintre fanii săi, după ce artistul a devenit cunoscut în toată țara, în urma participării lui la spectacolul trupei Coldplay din București. Se pare că tânărul și-a crescut tariful după apariția lui pe Arena Națională. Acesta a fost huiduit în prima seară de spectacol, iar în a doua a primit aplauze din partea publicului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Babasha a devenit cunoscut în toată România, după ce a cântat alături de trupa britanică Coldplay pe Arena Națională din București. Tânărul a împărțit țara în două, între cei care l-au huiduit în prima seară de spectacol și cei care i-au luat apărarea. Se pare că apariția lui controversată i-a adus un și mai mare capital de popularitate, iar cântărețul și-a mărit acum tariful la concerte.

babasha-5-3babasha-5-3

Citește și: Babasha, primele declarații după ce Corina Bud a făcut un întreg manifest împotriva lui, după concertul Coldplay: „Nu ea îmi vindecă mie problemele sau gândurile, nu ea mă încurajează…”

Citește și: Conrad Mericoffer, scenaristul Las Fierbinți, reacție dură în plin scandal „Babasha la Coldplay”: „Prea mulți cocalari și maneliști, care promovează tot ce e mai frivol și mai indecent”

Citește și: Alexandru Ciucu consideră că nu e necesar să le-o prezinte fiicelor sale pe viitoarea lui iubită: „Nu simt să fac lucrul ăsta, cred că copiii trec momentan printr-o perioadă foarte dificilă pentru ei. Dacă lucrurile…”

Citește și: Gabi Bădălău a plecat cu noua iubită în vacanță, în Mykonos, după despărțirea de Bianca Drăgușanu / Reacția medicului Auday Al-Ahmad, după ce afaceristul a acuzat-o pe vedetă că l-a înșelat cu el: „Toți bărbații își doresc o relație cu ea'

Câți bani cere Babasha ca să cânte la concerte sau evenimente private

Deși a fost huiduit în prima seară când a urcat pe scenă alături de trupa Coldplay, Babasha a avut curaj și a cântat și în a doua seară de concert. Tânărul artist i-a povestit recent lui Damian Drăghici că l-a avertizat pe solistul trupei britanice, Chris Martin, în ceea ce privește posibilitatea ca publicul să reacționeze negative la prezența lui. Babasha a reușit, însă, să-și învingă temerile inițiale, fiind sprijinit de cei de la Coldplay, dar și datorită dorinței de a încerca ceva diferit.

„Eu am încercat să-l previn pe el, adică la primul sound check i-am spus că nu știu cât de bine o să primească toată lumea treaba asta și el a zis că nu contează și că mesajul lor este altul și chiar dacă am auzit diverse chestii că «Bă frate, lumea a reacționat așa din cauză că s-a schimbat vibe-ul», nici măcar ăsta nu e adevărul, dar am să vă spun eu cum cred că a stat situația, pentru că toată lumea și-a dat cu părerea și mi-aș dori și eu tare mult să-mi dau și foarte curând o să auziți și versiunea mea', a explicat Babasha într-un interviu recent.

Deși a fost huiduit la spectacolul Coldplay din București, Babasha are un motiv de bucurie, căci se pare că tariful lui pentru evenimente a crescut. Potrivit stiripesurse.ro, cântărețul de manele ar cere 3.800 de euro + TVA pentru o oră de cântat, 4.500 de euro + TVA pentru două ore și 6.000 de euro + TVA pentru trei ore.

Cine este Babasha

Babasha este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele ai momentului. Tânărul, pe numele lui real Vlad Babașa, are 22 de ani și e originar din Bacău. Acesta a urcat pe scenă la concertul Coldplay din București, iar în prima seară a fost huiduit de mai bine de jumătate din spectatori în timp ce cânta maneaua „Păi Naa', acompaniat de Chris Martin la pian. În a doua seară de spectacol, acesta a fost aplaudat de public.

După ce a fost aplaudat și nu huiduit, Babasha a transmis un mesaj pe Instagram, mulțumindu-le tuturor celor care l-au susținut după momentul surprinzător din prima seară a spectacolului Coldplay. Tânărul a avut parte și de susținerea unor celebrități, cum ar fi Smiley, Loredana Groza, Selly și Amalia Năstase.

„Încep ușor, ușor să-mi revin din nebunia care s-a petrecut în ultimele două zile. Repet, este o veste pe care am primit-o pe neașteptate și sunt convins că oricine ar fi acceptat în locul meu această uriașă oportunitate.

Mulțumesc celor de la Coldplay și echipelor noastre că s-au ocupat să devină adevărat acest eveniment. Cred că este la voia lui Dumnezeu să fie așa mare contrast între cele două zile de concert. Sper din toată inima să apară schimbări și sunt împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și atât de multă susținere din partea atâtor oameni normali, virali, vedete, toate națiile posibile, ț*, români și străini. Vreau doar să vă mulțumesc!', a spus Babasha.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton