Câți bani cere pentru un concert Erika Isac, interpreta piesei Macarena. Tariful crește în funcție de cheltuielile pentru transport  

 Ifrim Georgiana
.

Erika Isac a devenit cunoscută în 2015, pe când era doar o adolescentă, după participarea la „X Factor'. A urmat o pauză de câțiva ani, iar acum artista a revenit în atenția publicului, odată cu lansarea piesei „Macarena', care semnalează abuzurile și agresiunile împotriva femeilor. Iată ce tarif are Erika Isac pentru un concert!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața de trap Erika Isac (24 de ani) face furori cu ultima sa piesă, „Macarena', prin care semnalează violența împotriva femeilor. Artista nu este străină de lumea televiziunii pentru că, în 2015, a fost concurentă la „X Factor'. A recunoscut că a fost asaltată cu mesaje jignitoare în acea perioadă, adolescentă fiind, de aceea a decis să se retragă temporar din industria muzicală. Erika Isac a avut o revenire spectaculoasă și se poziționează, de câteva săptămâni bune, în trending pe Youtube.

erika-2-1erika-2-1

Citește și: Adi Istrate a recunoscut că și-a înșelat iubita cu Erika Isac, interpreta piesei Macarena: „Eram într-o altă relație, a fost foarte greu'. Când a aflat Ariana despre infidelitatea lui

Citește și: Erika Isac a stârnit revoltă în rândul părinților, după ce au aflat că va cânta la Balul Bobocilor, în Oradea: „Cuvintele obscene sunt doar a doua problemă, nu prima. Mesajul pieselor e teribil”

Citește și: Dan Bălan, după ce s-a spus că el și artista Tina Karol formează un cuplu: „A fost o poveste mare în Ucraina. Am făcut cu ea două duete”

Citește și: Florin Salam a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Este acuzat că a luat bani pentru evenimente și nu s-a mai prezentat

Câți bani cere pentru un concert Erika Isac, interpreta piesei Macarena

După succesul piesei „Macarena', Erika Isac a fost chemată să concerteze în toată țara și va susține un show incendiar, pe 13 septembrie, la Arenele Romane. De altfel, artista a fost invitată să cânte la Balul Bobocilor de la Colegiul Național „Iosif Vulcan', din Oradea. Vedeta cere aproximativ 8000 de euro pentru un concert care are durată de o oră și jumătate, potrivit cancan.ro, dar tariful poate crește în funcție de distanță.

Altfel spus, dacă artista este cheamă să concerte mai departe de București, organizatorii trebuie să plătească și transportul.

Erika Isac a stârnit revoltă în rândul părinților, după ce a fost invitată să cânte la Balul Bobocilor

Mai mulți părinți din Oradea sunt revoltați după ce au aflat că Erika Isac va cânta „Macarena' la Balul Bobocilor unde copiii lor sunt invitați. Oamenii au protestat pe pagina de socializare a școlii și spun că unitățile de învățământ nu pot promova astfel de artiști.

„Recent fiica mea mi-a cerut bani pentru a merge la Balul Bobocilor unui colegiu din oraș. Crezând ca e un eveniment de bun-simț, organizat de o școală până la urmă, mi-am oferit acordul. După câteva zile, o colegă de la munca mi-a povestit că fiica ei i-a cerut de asemenea bani pentru același eveniment, însă aceasta nu a lăsat-o.

A constatat că artista’ invitată nu se potrivea în tocmai cu un eveniment extra-școlar din pricina cuvintelor obscene prezente în piesele sale. Va întreb la rândul meu, vi se pare normală/adecvată prezența unui astfel de artist la un eveniment (extra-)școlar ce are în centru copii de clasa a 9-a, de 15 ani? Îmi cer scuze dacă deranjez cu postarea', a fost mesajul care a stârnit un val de reacții din partea celorlalți părinți.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton