Câți bani primește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău pentru cei doi copii: „Dacă tu poți să trăiești cu atât...”. L-a chemat în instanță pentru majorarea pensiei alimentare

 Ifrim Georgiana
.

Claudia Pătrășcanu continuă atacul la adresa fostului ei soț, Gabi Bădălău, de data asta pe subiectul pensiei alimentare pentru cei doi copii ai lor, Nicolas și Gabriel. Artista spune că afaceristul are o contribuție financiară mult prea mică pentru nevoile micuților, înscriși la școli private. Amintim că, la mijlocul lunii ianuarie, Claudia Pătrășcanu l-a chemat, din nou, în instanță pe Gabi Bădălău, în vederea modificării pensiei alimentare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a încheiat în 2022, după un șir de drame care au durat trei ani de zile. Foștii soți au continuat întâlnirile în instanță pentru custodia și domiciliul copiilor pe care îi au împreună, Nicolas și Gabriel, aflați acum în grija artistei. Nici în privința pensiei alimentare nu s-au înțeles, astfel că, la începutul acestui an, Claudia Pătrășcanu l-a chemat în instanță pe Gabi Bădălău, pentru majorarea sumei la 4000 de euro pentru ambii copii.

pat10pat10

Citește și: Gabi Bădălău, chemat în instanță, din nou, de Claudia Pătrășcanu. Ce pensie alimentară vrea artista acum pentru copiii lor și ce le-a mai cerut judecătorilor

Citește și: Gabi Bădălău plătește o pensie alimentară de doar 300 de lei celor doi copii. Claudia Pătrășcanu: „Eu le pot oferi o viață frumoasă”

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Două concurente au părăsit emisiunea

Citește și: Emaa, artista care cântă alături de Carlas Dreams, este însărcinată: „De trei luni și-un pic… Nu știu ce să fac cu atâta fericire'. Prima imagine cu ecografia bebelușului

Câți bani primește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău pentru cei doi copii

Claudia Pătrășcanu spune că Gabi Bădălău trebuie să plătească o pensie alimentară de 300 de lei pe lună, pentru întreținerea celor doi copii. În postura de mamă singură, artista punctează că suma este mult prea mică și nu acoperă nevoile fiilor ei, înscriși la școli private. Recunoaște că adesea întârzie cu plata de școlarizare pentru Nicolas și Gabriel, deși împreună cu afaceristul a decis ca aceștia să urmeze un sistem de învățământ privat.

„Gabi nu îmi dă mie niciun ban. Pensia copiiilor este de 300 de lei pe luna. Dacă tu poți să trăiești cu atât… Suntem singurii părinți care nu plătim la timp la școală, sunt sunată lunar. Am fost de acord cu școala privată amândoi. Dacă vrea, o plătește. Dacă nu, asta e', a declarat Claudia Pătrășcanu, în urmă cu puțin timp, in cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu vrea o pensie alimentară mai mare

La începutul acestui an, Claudia Pătrășcanu a depus, la Tribunalul București, o cerere pentru modificarea pensiei alimentare, de la 300 de lei la 4000 de euro pentru ambii copii. Totodată, artista ar mai fi solicitat judecătorilor ca cei doi băiei ai săi să să fie audiați și ar fi cerut și expertiză psihologică a acestora, dar și modificarea programului de vizită.

Anul trecut, după o întâlnire în sala de judecată, Gabi Bădălău i-a făcut o propunere generoasă Claudiei Pătrășcanu.

„Să vină mâine la București, să își aleagă o casă între o anumită sumă și o anumită sumă, decentă, un trai foarte bun pentru copii, la orice școală privată din București vrea, cu orice bonă de orice naționalitate vrea, îi achit tot. Mi se pare normal pentru copiii mei să trăiască lângă ambii părinți.

Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială. Mâine fac lucrul ăsta, cu voi, în direct. Doar să am și eu copiii aproape, vreau și eu să mă bucur de ei. (…) Nu vreau să îi iau copiii. Vreau doar să îmi cresc copiii în siguranță, să aibă un viitor bun și să fie liniștiți', spunea Gabi Bădălău, anul trecut.

„Mi-am crescut copiii și nu le-a lipsit absolut nimic'

Claudia Pătrășcanu face mari sacrificii pentru a le oferi o viață bună și frumoasă copiilor ei.

„Atâta timp cât eu pot să fac asta și să îmi cresc copiii…mi-am crescut copiii și nu le-a lipsit absolut nimic. Au și haine de firmă, au și mâncare bună în frigider, muncesc pentru ei. Pentru cine muncesc și câștig la un concert 5.000 de euro?

Pentru copii, că asta avem și să le pot oferi o viață frumoasă. Pensia este de 300 de lei pe lună. Numai astăzi am cheltuit 12 milioane pe la medici (n.r. 1.200 de lei) pentru că sunt răciți', a spus artista într-o emisiune televizată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton