Catinca Roman, după abuzurile semnalate de Oana Roman în relația cu Marius Elisei: „Femeile se feresc să vorbească despre asta. A făcut bine”. Care este relația celor două acum

 Ifrim Georgiana
.

Catinca Roman a făcut noi declarații despre conflictul dintre Oana Roman și Marius Elisei. Creatoarea de modă este de părere că sora ei a procedat corect când a făcut publice „abuzurile' din relația cu fostul soț, fiindcă vine în ajutorul altor victime. Se pare că relația dintre cele două s-a îmbunătățit major, după o perioadă în care nu și-au vorbit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv la începutul lunii septembrie. Fiica lui Petre Roman a vorbit deschis despre abuzurile emoționale din relația cu fostul partener, pe care l-a numit „narcisist' și „manipulator'. A mai dezvăluit că acesta suferea de „gelozie macabră' și ar fi amenințat-o că-și pune capăt zilelor. Catinca Roman și-a arătat susținerea față de sora ei și a recunoscut că nu l-a îndrăgit niciodată pe Marius Elisei. Mai spune că Oana a dat dovadă de curaj când a povestit abuzurile la care a fost supusă și, astfel, a oferit sprijin și altor victime.

o10o10

Citește și: Catinca Roman, despre scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Acum e un război, dorința lui Marius de a deveni cunoscut”. Ce spune despre fostul iubit al vedetei, Cornel Păsat

Citește și: Catinca Roman îi ironizează pe Marius Elisei, fostul său cumnat, și pe noua lui iubită: „Wow, marea iubire! Foarte rapid, nu? Așa s-a întâmplat și acum 10 ani cu sor-mea”

Citește și: Cine este Eliza Natanticu de la Power Couple. La ce alte emisiuni a mai participat soția lui Cosmin Natanticu

Citește și: „El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, ea era pe masa de operație”. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, după ce ea și-a făcut intervenție de lifting facial

Catinca Roman, după abuzurile semnalate de Oana Roman în relația cu Marius Elisei

Catinca Roman spune că o susține necondiționat pe sora ei, Oana, aflată într-un amplu conflict cu fostul partener, Marius Elisei. Creatoarea de modă este de părere că povestea ei poate ajuta alte victime ale abuzului domestic, în condițiile care puține femei își fac curaj să vorbească despre astfel de situații.

„Relația dintre mine și Oana este foarte ok și va rămâne ok indiferent de ce se întâmplă, indiferent de micile noastre certuri ca între frați și surori. Indiferent de relația dintre noi sau de ceea ce avem noi de împărțit, întotdeauna îi voi ține partea. Voi fi alături de ea și de cea mică. În privința faptului că ea a ieșit și a vorbit public, pot spune că fiecare are un filtru personal și fiecare știe cel mai bine cum îi este mai ok să reacționeze. Suntem diferiți și normal că avem reacții diferite.

Eu cred că cel puțin dintr-un punct de vedere a făcut foarte bine că a vorbit. În România există o mare problemă cu abuzurile în căsnicie de tot felul. În general, femeile se feresc să vorbească despre asta. De bărbați, nu mai zic. Iar faptul că a avut tăria să pună pe masă ce i s-a întâmplat este foarte important pentru alte victime care poate așa vor prinde curaj și vor ieși să vorbească',  a dezvăluit Catinca Roman pentru CANCAN.RO.

„Pentru ea a fost o terapie'

Creatoarea de modă mai spune că Oana Roman este în proces de vindecare după despărțirea de Marius Elisei, iar declarațiile ei privind abuzurile din relație sunt o formă de terapie.

„Nici nu mai intră în discuție vindecarea ei. Este clar că și pentru asta a decis să iasă public să vorbească. Probabil pentru ea a fost o terapie faptul că a ieșit și a spus ce simte și ce are pe suflet. Asta nu este niciodată un lucru rău, indiferent de situație',  a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton