Catinca Roman a recunoscut că a avut o relație pasageră cu Dan Bittman și că s-au iubit în secret: „Nici nu se mai pune...”

.

Catinca Roman a recunoscut că a avut o relație pasageră cu Dan Bittman și că s-au iubit în secret. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Catinca Roman a participat la rubrica „Sosurilor picante'și a răspuns mai multor întrebări incomode. Una dintre acestea s-a referit la istoricul său amoros, iar creatoarea de modă a dezvăluit că a avut o relație pasageră cu Dan Bittman. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Catinca Roman a recunoscut că a avut o relație pasageră cu Dan Bittman și că s-au iubit în secret. La 55 de ani, Catinca Roman este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă de la noi din țară. În plan personal, vedeta are o fiică, pe Calina, pe care a crescut-o singură după despărțirea de tatăl acesteia. Sora vitregă a Oanei Roman nu a fost căsătorită niciodată și a preferat întotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor: „Faptul că am făcut un copil atunci, necăsătorită, cu un bărbat mult mai tânăr decât mine a fost ceva atroce, acum este super cool. Probabil că m-a marcat, inconștient, divorțul părinților. Poate, pur și simplu, nu mi-am găsit partenerul care trebuia. Nu scrie nicăieri că trebuie să-l găsești. Pe bărbații de vârsta mea cred că îi sperii un pic, li se poate că sunt foarte excentrică’.


Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman conflictul cu sora ei, Oana Roman: „Am ajuns la burnout’. De ce evită să-și viziteze mama

Citește și: Cum a afectat-o pe Catinca Roman moartea tatălui ei, Iosif Zilahy, și ce relație are cu Petre Roman: „Nu cred că mama merita așa ceva. Felul în care el a procedat mi s-a părut foarte urât’ / EXCLUSIV


Citește și: Andreea Bănică și-a mărit buzele. Cum arată acum: „Mi-a fost atât de teamă să…'

Citește și: Soția lui Iosit Rotariu a început ședințele de chimioterapie, după operația din Turcia. Cum se simte Dana acum: „Este slăbită. A acceptat cu greu situația’

Catinca Roman a recunoscut că a avut o relație pasageră cu Dan Bittman și că s-au iubit în secret

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Catinca Roman a recunoscut că a avut o relație pasageră cu Dan Bittman. Despre idila lor nu s-a aflat niciodată și a avut loc în urmă cu foarte mulți ani, după cum a susținut creatoarea de modă.


„Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat’, a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Ce se bucură lumea. (râde) Dar acum foarte mult timp. Nici nu se mai pune’, a răspuns Catinca Roman.


Catinca Roman l-a criticat pe Dan Bittman

În urmă cu aproximativ 3 ani, Catinca Roman îl critica public pe fostul ei partener. La acea vreme, solistul trupei Holograf susținea că pandemia de Covid-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile, iar fiica cea mare a Mioarei Roman l-a atacat vehement, acuzându-l că a încheiat contracte cu partidele politice din România, pentru diferite campanii electorale.

„Mi se pare odios ce face omul acesta, pentru bani. Înțeleg, el e obișnuit cu mulți bani, ba chiar foarte mulți și acum e disperat că sărăcește. Ce să mai vorbim, acum și-a pierdut omul finanțele de la PSD, că pentru ei obișnuia să cânte în campania electorală. De acolo lua el banul gros. Sunt indignată de ce face și am să i-o spun și-n față, când o să mă văd cu el!’, spunea Catinca Roman, pentru Impact.ro.

Sursa foto: Facebook