Catrinel Menghia, apariție de senzație pe covorul roșu, la Cannes

.

Catrinel Menghia a fost o apariție de senzație ieri, pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Cannes, fotomodelul atrăgând toate privirile într-o superbă rochie roșie Alberta Feretti, prezența acesteia reușind să electrizeze atmosfera.

Festivalul de Film de la Cannes și-a deschis porțile pe 8 mai și se va încheia pe 19 mai, cea de a 71-a sa ediție fiind marcată de o premieră – un juriu majoritar feminin. Așadar, anul acesta vor străluci pe covorul roșu și mai multe celebrități de A-list, evenimentul debutând cu apariții spectaculoase pe croazetă. Proiecția filmului egiptean „Yomeddine', în a doua zi de festival, a adus pe covorul roșu o mulțime de celebrități, actrița Julianne Moore și  modelul Irina Shaik fiind senzația serii.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, creație Yves Saint Laurent, Julianne Moore (57 de ani), în al cărei decolteu asimetric strălucea un pandantiv cu diamant, a fost o apariție spectaculoasă, într-o rochie neagră, creație Saint Laurent. Blițurile aparatelor de fotografiat au electrizat atmosfera și la apariția fotomodelului Irina Shayk, care a ales tot o rochie neagră pentru eveniment, cu despicătură adâncă atât la piept, cât și în spate.

Și Catrinel Menghia a avut o apariție de senzație pe covorul roșu, superba româncă în vârstă de 32 de ani fiind atât în asentimentul publicului, cât și în cel al criticilor de modă, deși se spune că nu este tocmai indicat să porți o rochie de culoarea covorului pe care defilezi. Catrinel a riscat, iar alegerea s-a dovedit a fi una câștigătoare. Românca și-a făcut aparițiala Festivalul de Film de la Cannes îmbrăcată într-o superbă rochie Alberta Feretti, stil bustieră, cu trenă amplă, fără umeri și cu talia marcată cu pietre sclipitoare.

Modelul și-a accesorizat ținuta cu un un colier și un inel Chopard și cu sandale argintii. Recunoscută pentru frumusețea ei răpitoare, Catrinel s-a folosit din plin de toate atuurile, lăsându-și la vedere picioarele superbe și tonificate. Din păcate pentru fanii ei, în ultima vreme fotomodelul s-a cam retras din viața publică, Catrinel fiind decisă să se dedice vieții de familie, cu atât mai mult cu cât are o relație de șase ani alături de iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico.

Catrinel Menghia a atras privirile tuturor la premiera filmului "Yomeddine".Catrinel Menghia a atras privirile tuturor la premiera filmului "Yomeddine".

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton