Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Când a plecat în America alături de primul soț, cu gândul de a-și face o viață acolo, Catrinel Sandu nu și-a imaginat că visul frumos se va transforma într-un coșmar… Da, pentru că nu e ușor să rămâi singură, într-o țară străină, cu doi copii mici. În scurt timp, avea să realizeze că e o luptătoare, reușind să se descurce perfect atât în rolul de mamă singură, cât și pe plan profesional. Iar divinitatea i-a mai făcut o surpriză, exact când nu se aștepta i l-a scos în cale pe Steve, bărbatul vieții ei, care de 7 ani este un partener și un tată desăvârșit. Acum, Catrinel Sandu spune că a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț, și că nu mai are „niciun fel de comunicare' cu fostul soț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ești la al doilea mariaj. Practic, ce lecție ai avut de învățat după prima căsnicie?

Cred că în viață e important să îți înveți lecția. Dacă nu o înveți, poți să fii și la al patrulea mariaj și tot nu ai învățat nimic. Am învățat să ascult mult, să privesc lucrurile din diferite colțuri, am învățat să nu am așteptări, să am grijă de mine. Înainte nu o făceam și încă mai lucrez la asta. Am învățat că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv.

catrinel-sandu-3catrinel-sandu-3

Citește și: Catrinel Sandu, despre viața alături de Steve, soțul american, după 4 ani de căsnicie și 7 de relație: „E genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată”/ EXCLUSIV

Citește și: „Plâng, dar nu arăt…”. Ce se întâmplă în viața lui Catrinel Sandu, după patru ani de căsnicie cu soțul ei, Steve Schroeter

Citește și: Cum arată cea de-a treia rochie pe care Anda Adam intenționa să o poarte la nuntă: „Nu pot să spun prețul, ea fiind neprețuită…'. De ce nu a aruncat buchetul miresei

Citește și: Mesaje de susținere pentru Echipa Națională, după meciul cu Olanda: „Mulțumim, tricolori! Mulțumim, Zid Galben! Mulțumim, România!”. Ce au transmis Adrian Mutu, Gică Hagi sau Ciprian Marica

Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț

Asta am și tatuat pe mână – nimic nu se întâmplă fără un motiv – dar în latină. Și așa este. Toate se întâmplă cu un motiv, timpul le așază pe toate, se calmează orice furtună. Și, după ce s-au calmat, vedem că există o parte bună, chiar și atunci când nu o vedem. Sau, cum îmi place mie să zic, Dumnezeu nu îți ia ceva fără să îți dea altceva în schimb.

M-am schimbat. Sunt total altă persoană, dar contează, cred, foarte mult și persoana de lângă tine, ce accesează la tine. Accesează partea frumoasă și calmă sau altceva. Timpul și vârsta te schimbă, situațiile te schimbă. Nu aș mai face greșelile pe care le-am făcut înainte. Cu toate că, făcând greșelile respective, am ajuns să fiu cum sunt acum. Asta e ceva ciudat. Pentru mine, căsnicia, în adevăratul sens, ce înseamnă să fii doi, ca parteneri, acum se întâmplă. La prima, am și plecat din țară, aveam două joburi, plecam fiecare mult și nu am fost o echipă, dar abia acum înțeleg ce înseamnă să fii o echipă și să ai un partener lângă tine. E total diferit.

„Nu avem niciun fel de comunicare, la modul că există un parenting plan, pe care încercăm să îl urmăm'

Mai ții legătura cu fostul tău soț? Vă sfătuiți cu privire la cele două fiice ale voastre?

Din păcate, în cazul nostru lucrurile nu sunt pe roz. Nu avem niciun fel de comunicare, la modul că există un parenting plan, pe care încercăm să îl urmăm. A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. A fost vorba și despre niște bani pe care nu i-a plătit de foarte mulți ani, dar pe care i-a plătit până la urmă și nu e frumos ce se întâmplă.

Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să stea altfel. Să am de-a face cu un om matur care se gândește la binele copiilor, nu la chestii personale. Nici măcar nu știu cum să le numesc. Dacă e fericit, merge mai departe și lasă ura în spate. Dar nu, din păcate din acest punct de vedere nu suntem OK și e păcat, deoarece copiii cresc, sunt mari, judecă, la un moment dat. Iar în momentul în care ajung la vârsta respectivă aleg și s-ar putea să nu le mai placă și să nu te mai caute.

Cum își educă vedeta cele două fiice

Ce fel de educație le dai fetelor tale?

Discut mult cu ele și încerc să fiu apropiată de ele, dar în același timp ele știu că, în momentul în care vorbesc românește, e de rău. În primul rând, respectul e numărul 1 pentru toată lumea. Le explic despre cei 7 ani de acasă și ele nu știu, pentru că nu există expresia aceasta aici. Știu care sunt limitele, pentru că avem limite. Lara nu cred că a fost pedepsită vreodată, Sara a mai încercat câte ceva, glumind. Nu sunt o mamă exagerată, le las să facă lucrurile singure. Le ajut și le răsfăț, dar în limitele în care să nu am copii răzgâiați și care cred că li se cuvine totul. Au valori și respect.

Înțeleg că nimic nu e ușor în viață. Vreau să dezvolt niște femei frumoase, deștepte, puternice, dar femei. Nu vreau să se transforme în „eu pot tot, fac tot, să facă, dar să nu își piardă feminitatea. Și ce e mai important, să fie niște femei independente financiar. Ai un partener lângă tine, OK, dar nu vreau să depindă de nimeni niciodată și să nu facă compromisuri. Să știe ce e important și ce nu.

„Câștig bine acum, sunt mulțumită cu banii pe care i-am strâns'

Câștigi bine acum? Când ai câștigat primii bani și ce ai făcut cu ei? Îți mai amintești?

Făceam colaborări de la liceu. Câștigam din dans. NU știu dacă a fost ceva anume, pantofii sau geanta respectivă. Dar știi ce am făcut? Asta țin minte tot timpul. Dacă aș fi avut mintea de acum, să știu cum să gestionez banii, să-i înmulțesc și nu să îi cheltuiesc pe toți, era bine. Dar nu-mi pare rău. Mi-am făcut toate poftele. Nu-mi aduc aminte să-mi fi cumpărat ceva. Dar îmi plăcea să le iau și alor mei, iar pentru mine cea mai mare satisfacție e să fac daruri oamenilor dragi mie. Asta le învăț și pe fete. Să fie bune și să ajute. Dumnezeu mi-a arătat în viață că, de câte ori am făcut bine, binele s-a întors.

Câștig bine acum, sunt mulțumită cu banii pe care i-am strâns. Eu și Steve avem un venit care ne permite să avem o viață frumoasă, liniștită și atât cât ne trebuie pentru noi și copii.

Sursă foto: Instagram, Arhivă Personală

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton